Šį kartą  apie naują Kate šukuoseną. Kembridžo hercogienė neseniai buvo pakviesta į vieną iš renginių. Čia visų žvilgsniai krypo ne tik į jos elegantišką aprangą (prie jos žmonės jau priprato), bet ir į sidabro spalvos plaukus. 

Nuotr. Vida Press

Gali būti, kad 33 metų karališkosios šeimos atstovė vengia dažyti plaukus, nes yra nėščia. Nors pas savo stilistą Jo Hansford ji periodiškai lankosi. Kate ir pati viešai yra pasakiusi, kad bijo, jog cheminės medžiagos gali pakenkti jos kūdikiui, tad tiesiog plaukų nedažo. 

Nuotr. Vida Press

Catherine vertina ne tik elegantišką stilių, bet ir patogumą, tad jos apranga ir šukuosenos yra šaunus mados bei patogumo kompromisas. Kadangi Didžioji Britanija nelepina orais, Kembridžo hercogienė dažnai renkasi surištų plaukų šukuosenas, kurios atlaikytų vėjo gūsius. Nuo viršugalvio atgal sušukuoti ir ties pakaušiu susegti plaukai išryškina gražuolės veido bruožus, taip pat tinka dalykiškam princesės įvaizdžiui.

Nuotr. Vida Press

Plaukų spalva, regis, nepakito (net atrodo spindinti ir gaivi). Anksčiau Kate plaukus dažnai užsikišdavo už ausų, juos sukdavo į kuodelį. Viso ilgio plaukus būdavo keblu subanguoti (jų svoris ištiesindavo bangas), o lengvas iškarpymas suteikia tokią galimybę. Dabar tokia šukuosena atrodo stilingiau, šiuolaikiškiau ir ne taip nuobodžiai. Na, o keli žili plaukeliai visai nekenkia jos įvaizdžiui. Juk viskas dėl švento tikslo  būsimo vaikelio sveikatos

Nuotr. Vida Press

O kaip jūs vertinate Kates Middleton dabartinę šukuoseną?