Ar nustebsite sužinojusios, kad 2015 žiemos makiažo tendencijos primena kažkur jau matytus vaizdus? Nejaugi mados diktatoriai nepasiūlė nieko naujo? Apie tai spręskite pačios, o mes pasistengsime jas pristatyti.

Tai kokios 2015 žiemos makiažo tendencijos? Atsakymas jus nustebins  visokios !

Džiugu, nes tiek klasikos, tiek natūralumo mėgėjos, tiek eksperimentų nevengiančios šį sezoną gali būti madingos ir visada puikiai atrodyti.

* Tegyvuoja amžinas natūralumas ir jo gerbėjai. Skaisti, truputį pabalusi oda, natūralaus atspalvio, vos blizgančios lūpos, lengvas žvilgsnis, jokių sunkių blakstienų ir tamsių antakių.

* „Strėlytės“ kiekvienais metais tendencijų sąraše užima garbingą vietą. Savo formomis primena aktorės Brigitte Bardot akių pravedimus, „katės akis“.

Na, o ieškantys išskirtinumo akis gali apvesti dvigubomis linijomis, primenančiomis sulenktą bumerangą.

* Drąsiausios šią žiemą gali rinktis rausvų ir rožinių atspalvių šešėlius dūminiam akių makiažui, kuris itin gerai tinka šiek tiek pabalusiame veide.

* Blizgučių gerbėjos šįkart taip pat gali džiaugtis! Pasipuošusios spindinčiu ir švytinčiu akių makiažu tikrai neiškris iš konteksto!

Nuotr. Shutterstock

Lūpos. Blyškios ir ryškios (raudonos), ir tamsios, ir natūralios. Derėtų nepamiršti taisyklės: ryškios akys + blankios lūpos, ir atvirkščiai.

* Mėlyni devyniasdešimtųjų akcentai (akių pravedimas, melsvai padūmavusios akys) vis dar neapleidžia savo pozicijos madingiausių makiažų sąraše.

* Antakiai! Kaip niekad visokie: natūraliai šviesūs, tamsinti ir kampuoti, šviesinti...

* Tamsinti akių vokai  toli gražu ne visom tinkama makiažo idėja. Jei tai teminis vakarėlis, kodėl ne?

* Na ir žinoma blakstienos, sulipusios kuokšteliais, jos primena „Twiggy make up“ efektą. Tik vargu, ar kuri iš mūsų norėtų tokių musių kojeles primenančių blakstienų?

Nuotr. Shutterstock