Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Tikriausiai dar pamenate istoriją, kai visą pasaulį apskriejo žinios apie JAV prezidento Billo Clintono romaną su sekretore Monica Lewinsky. Tąkart jo žmona Hillary laikėsi oriai ir išsaugojo šeimą. Šiandien ji sėkminga politikė, kuriai visai nereikia vyriško prieglobsčio. 

Nuotr. Vida Press (Prezidento šeima 1992 m.)

Nuotr. Vida Press (Prezidento šeima 2015 m.)

Princesės Dianos ir princo Charlzo santuokinis gyvenimas nebuvo labai laimingas, sakoma, kad žmonių širdžių princesę labai prisikentėjo. Na, o Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovas turėjo kęsti viešas Dianos išdavystes. Ji  žuvo su vienu iš savo mylimųjų, kuris, kaip sklinda gandai, ketino tą vakarą jai pasipiršti. Kita vertus, Dianos gyvenimas baigėsi tragiškai, o štai princas gyvena su Camilla, kuri, sakoma, yra tikroji jo gyvenimo meilė.

Nuotr. Vida Press (Dodi Al Fayed ir princesė Diana)

Nuotr. Vida Press (Princesė Diana ir princas Charlesas)

Viena iš gražiausių Holivudo porų – Jennifer Aniston ir Bradas Pittas išsiskyrė po to, kai pastarasis „Ponas ir ponia Smith“ filmavimo aikštelėje susižavėjo aktore Angelina Jolie. Nors kalbama, kas Jennifer iki šiol jaučia širdies skausmą dėl iširusių santykių, tačiau meilužių porelė tapo sėkminga šeimą ir turi krūvą vaikų. 

Nuotr. Vida Press (Jennifer Aniston ir Bradas Pittas)

Nuotr. Vida Press(Angelina Jolie ir Bradas Pittas)

Ryan Phillippe ir Reese Witherspoon skyrybų priežastis – vyro romanėlis su aktore Abbie Cornish. Atrodė, kad tobula porelė bus amžinai laiminga, o štai pasipainiojo jauna gražuolė.

Nuotr. Vida Press (Ryan Phillippe ir Reese Witherspoon)

Ar jau girdėjote, kad Robertas Pattisonas prieš kelias dienas pasipiršo savo naujajai mylimajai? Nelabai įprasta, kai žvaigždžių porose į šoną pasuka moterys, tačiau būtent taip nutiko aktoriams Robertui Pattinsonui ir Kristen Stewart. Ji susiburkavo su filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ režisieriumi, kuris, beje, turi šeimą. 

Nuotr. Vida Press (Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas)

Manote, kad yra šeimų, kuriose išdavysčių nebūna? Galbūt ir taip, bet Davido ir Victorios Beckhamų šeimyna visus kaltinimus, esą futbolininkas buvo neištikimas, atlaikydavo drauge. O kaltinimų būta ne vienas ir ne du. 

Nuotr. Vida Press (Davidas ir Victoria Beckhamai)