Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Skystas akių kontūras – retai merginai yra draugas. „Pripažįstu, kad ir man kažkada sunkiai sekėsi su juo draugauti. Vos sujuda ranka, ne tas linijos brėžimo kampas, ir viskas sugadinta! Dar blogiau – jei pravedimas atsparus vandeniui, greitai džiūsta, sunku jį nuvalyti“, – sako stilistė Gražina.

Žinoma, nuolatinė praktika šiuo atveju labai padeda. Tos, kurios akis dažosi kasdien, moka tai atlikti greitai ir gražiai, bet ką daryti toms, kurios nori dailaus akių kontūro, nes ruošiasi ypatingai progai, tačiau nėra įgudusios?

„Šį kartą nusprendžiau parodyti vieną iš lengvesnių būdų, kaip pasidaryti akių kontūrą su skysta priemone. Jums reikės tokios priemonės ir lipnios juostos (taip, tos pačios – buitinės, tik neklijuokite ant blakstienų, odą prieš tai geriau padenkite pudra). Šis būdas puikiai tinka naujokėms, o pasipraktikavus galėsite ir nebenaudoti lipnios juostelės“, –  patikina Gražina.

Nenusiminkite, jeigu nepavyko iš pirmo karto, bandykite dar ir jums tikrai pavyks!