Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Manote, kad garsenybės pametė galvas? Tačiau pagalvokite, kokia sunki jų kasdienybė, kaip sudėtinga susirasti tikrų draugų, kuriais būtų galima pasitikėti. Net ir šeima bei artimieji dažniausiai gyvena labai toli. Ilgos kelionės, paparacų išpuoliai, gerbėjų šturmai prie viešbučių – naminiai gyvūnėliai jiems padeda jaukiau pasijusti net svetimose vietose, lengviau išgyventi nepasisekimus. Galų gale, jie tiesiog turi prie ko vakare prisiglausti ir apsikabinti. 

Pasaulyje gerai žinomų žmonių šunys taip pat tampa žvaigždėmis: jais domisi gerbėjai, kuria puslapius ir grupes socialiniuose puslapiuose. Juk tai ne eiliniai kiemsargiai, o iki menkiausių smulkmenų prižiūrimi veisliniai šunys. Jų įvaizdžiu rūpinasi stilistai ir kirpėjai, mitybą sureguliuoja garsiausi veterinarai, apdarus kuria dizaineriai

Sharon Osbourne ir Kelly Osbourne

Nuotr. AOP

Rumer Willis

Nuotr. AOP

Paris Hilton

Paris Hilton, čihuahua veislės šuo kartu su ja dalyvavo net penkiuose realybės šou sezonuose, kur buvo nuolat rengiamas dizainerių drabužėliais ir puošiamas aksesuarais. Galima sakyti, kad šios veislės šunis ir išgarsino būtent skandalingoji Paris. Jie tapo lyg stilingas aksesuaras, visur lydintis savo šeimininką. 

Nuotr. AOP

Roselyn Sanchez

Nuotr. AOP

Rita Ora

Nuotr. AOP

Prezidento šeimos šuo Bo buvo dovana Barackui Obamai nuo senatoriaus Tedo Kennedy. Gana netikėta staigmena, nes, pasirodo, prezidentas yra alergiškas šunų kailiui. Tačiau ko tik nepadarysi dėl mylimos žmonos Michelle Obama ir nuostabiųjų dukrų. 

Nuotr. AOP

Shannon de Lima

Nuotr. AOP

Lady Gaga

Nuotr. AOP

Žaviąją blondinę dažnai galima išvysti su mylimu augintinu. Ji net negali miegoti be savo šuns, todėl nusprendė palengvinti jo patekimą į lovą ir užsisakė specialius laiptus, kuriais jis kada panorėjęs gali įsiropšti pas savo šeimininkę.

Nuotr. AOP

Gisele Bundchen

Nuotr. AOP

Dakota Fanning

Nuotr. AOP