ODA

Odinės siauros kelnės ir trumpučiai sijonėliai  tai topai, kurie niekada neišeis iš mados. Šis audinys nepavaldus jokiems mados vėjams ir skersvėjams, todėl derinkite prie lengvų palaidinių, megztinių, švarkelių ir t.t. Odiniai drabužiai tiks ir prie dalykinio įvaizdžio, ir prie rokeriškos aprangos. 

Nuotr. Asos.com, Ltd

ETNINIAI MOTYVAI

Tam tikrų tautų nacionaliniai motyvai, būdingi jų kultūrai (pavyzdžiui, skandinaviški raštai ar afrikietiški piešiniai) mūsų spintose visada ras vietos. Jie tinka visiems metų laikams, nes etniniai regionai skirtingi  drabužių stilius taip pat nevienodas. Žiemai puoškitės skandinaviškomis snaigėmis ir elniais, o vasarą indėniškomis plunksnomis. 

Nuotr. Asos.com, Ltd

KLASIKINIS JUODAS ŠVARKELIS

Tai drabužis, kuris puikiai tinka eiti į darbą, nes atrodo solidžiai ir rimtai, tačiau jį galima derinti ir prie laisvalaikio aprangos. Jei tokio dar neturite, būtinai įsigykite per išpardavimus, geros kokybės švarkelis jums tarnaus metų metus.

Visada pravers bei stilingai atrodys ir juoda odinė striukė. Rudenį ar pavasarį tai nepamainomas drabužis, suteiksiantis romantiškumo ir jaunatviškumo. 

Nuotr. Asos.com, Ltd

GĖLĖTI DRABUŽIAI

Nors už lanko pusnys ir šaltis, tačiau gėlės gali žydėti ant jūsų drabužių. Gėlių ornamentais dabinkite aksesuarus, sukneles, paltukus, kelnes, palaidines. Būkite ryškios ir spalvingos!

Nuotr. Asos. com, Ltd

DRABUŽIAI AUKŠTU KAKLU

Tai šaltojo sezono drabužis must have, kuris turėtų būti kiekvienos moters spintoje. Megztinis, golfas, suknelė  viskam tinka aukštas kaklas. Tokie minkšti drabužiai suteikia jaukumo, šildo ir yra lengvai priderinami prie kitų įvaizdžio detalių. Tereikia pasitelkti fantaziją. 

Nuotr. Asos.com, Ltd

DŽINSAI

Šis drabužis užkariavo paties įvairiausio amžiaus žmonių spintas, tačiau visada dominuoja ir ant pasaulinių mados podiumų. Užtenka savo spintoje turėti keletą džinsų, kad visuomet atrodytumėte stilingai ir madingai. Tik jų pasirinkimui negailėkite laiko, nes būtina atkreipti dėmesį į savo figūros privalumus ir trūkumus. 

Nuotr. Asos.com, Ltd