Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Viskas prasidėjo dar gruodžio pabaigoje, kai Madonna paviešino viršelio nuotrauką, kurioje jos veidas apraizgytas juodais laidais. Daugelis pagalvojo, kad nieko tokio, juk ji menininkė, tad jai daug leidžiama. Kiti prunkštavo, kad tai aliuzija į nukryžiuotojo Jėzaus atvaizdą.

Yes Princess Diana was. ❤️#rebelheart! Anyone who fights for freedom is a ❤️#rebelheart

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Menininkas Fridas Kahlo, supratęs albumo viršelio vertę, netrukus sukūrė analogiškus vaizdus su Jėzaus KristausMartyno LiuterioNelsono MandelosBobio MarleyMarilyn Monroe ir princesės Dianos atvaizdais. Visų garsenybių veidai buvo apvynioti juodu laidu.

Nors daug gerbėjų suskubo ginti Madonną, socialinėje žiniasklaidoje žaibo greičiu nuskambėjo kritikos banga. Žmonės teigė, kad taip garsioji dainininkė demonstruoja pašaipą, negerbia šių istorinių asmenybių. Pasigirdo kaltinimų, kad Madonna yra rasistė.

The most beautiful ❤️#rebelheart

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Dainininkė greitai suskubo visų atsiprašyti, socialiniame tinkle ji apgailestavo, kad įžeidė savo gerbėjų jausmus. Madonna teigė, kad gailisi, jei jau to iš jos tikisi visuomenė.

X-mas is coming early! Pre order my album and download 6 tracks! Happy Holidays! ❤️#rebelheart

Une photo publiée par Madonna (@madonna) le