Taigi po Kūčių ir Kalėdų valgymo maratono itin susirūpinau  gal priaugau kokius  kilogramus? Gal aš nebe tokia patraukli? O Naujųjų metų vakarėlis jau visai ant nosies. Todėl griebsiuosi šitos 4 dienų dietos.

1 diena – organizmo valymas

galima gerti tik šviežiai spaustas vaisių bei daržovių sultis be cukraus. Ryte  burokėlių ir morkų sultys suteiks jėgų ir „apšildys" skrandžio veiklą. O per visą dieną galite eksperimentuoti, spausdamos įvairiausių vaisių ir daržovių derinius. Vienintelis apribojimas  per dieną išgerkite ne daugiau kaip 1,5 litro sulčių. Be to, vandens ir nesaldintos žaliosios arbatos galite gerti neribotai.

2 diena  baltoji: rauginti pieno produktai

Jūsų maistas  varškė ir kefyras. Imkite 0,5 kg liesos varškės, 1,5 litro kefyro (1 proc riebumo) ir dalinam visą tai į 5 lygias dalis. Kas 2,53 valandas suvalgykite varškės su kefyru, o likus pusvalandžiui iki valgio ir praėjus valandai po jo išgerkite 1 stiklinę vandens arba žaliosios arbatos.

3 diena  žalioji: salotos

Per dieną suvalgykite apie 1,5 kg žalių lapinių daržovių, pagardintų 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. valgymų turi būti 56, porcijos – lygios.

Jei reikiamo rezultato dar nepasiekėte, padarykite kelių dienų pertrauką (juk Naujuosius metus būtina tinkamai pasitikti) ir vėl pirmyn prie dietos. Ją kartokite ta pačia tvarka.