Kaskart skaitydami apie savo Zodiako ženklą, tarsi švenčiame savo gimtadienį, nes juk viskas parašyta apie mus! Taip pat dauguma mūsų neatsispiria meilės traukai. Pamėginome apjungti šias dvi temas ir panagrinėti, kas kiekvieno horoskopo ženklo atstovams (-ėms) būdinga meilės srityje.
Mes žinome, kad Tau be galo smalsu, ką Tavo gimimo data reiškia meilės sferoje. Ir kas žino, galbūt tau magės perskaityti ir savo išrinktojo horoskopą?

Ar judu suderinami? O gal esi pasmerkta amžiams likti viena? Ar faktas, kad gimei laikotarpiu tarp Avino ir Jaučio, parodo, kad Tavo meilės gyvenimas pasmerktas?

Štai kaip žvaigždžių išsidėstymas Tavo gimimo metu nulemia Tavo elgesį su priešinga lytim.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Meilės reikaluose Ožiaragiai yra tarsi skrudintuvas – stabilūs, lojalūs ir ne itin spontaniški. Vargu ar jiems (joms) patinka eksperimentuoti lovoje. Ožiaragiai kantrūs, sugeba įveikti ilgas distancijas, tad linkę likti santykyje net ir pasibaigus jo galiojimo laikui. Jie nemėgsta būti pažeidžiami, tad jei mėginate užkariauti šio ženklo atstovą (-ę), apsišarvuokite kantrybe.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniai turi lakią vaizduotę ir mėgsta nuotykius, seksualinius taip pat. Jie nepaiso normų ir mėgsta išdaigas, tad neatsisako sekso neįprastose vietose. Kadangi šio ženklo atstovės nelinkusios smerkti žmonių ir priima žmones tokius, kokie jie yra, gali nesivaržydamas parodytai jai savo žaislinių kareivėlių kolekciją ar sekso žaisliukus. Jei tai neįkvėps meilės, bent bent jau neatstums.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvys yra labai jautrios ir atsidavusios, bet linkusios į savigailą, tad nepatariama jų mesti. O jei vis dėlto tenka, pasistenk jai viską pasakyti kuo ramiau ir švelniau. O po to pakeisk adresą.
Jos sugeba peržengti savo ribas, kad tik partneris būtų laimingas, tad gali nesidrovėdamas jos kasnakt prašyti oralinio.

Žuvų ženklo atstovės iš prigimties yra rūpestingos, bet pernelyg neskatink šio jos bruožo, antraip ji taps antrąja mamyte.

Avinas (kovo 20 – balandžio 19)

Avino ženklo atstovės yra nuožmiai jaudinančios, lošėjos iš prigimties – jos nesibaimindamos mylisi be prezervatyvo. Avinams nuolat reikia naujų patirčių – tai gali reikšti ne tik naujus seksualinius eksperimentus su vienu partneriu, bet ir partnerių kaitą. O kadangi šio ženklo atstovams sunku pripažinti savo kaltę, vargu ar ji atsiprašys, net jei užklupsi ją su kitu.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Kaip ir reikėtų tikėtis, Jaučio ženklo atstovai yra atkaklūs ir užsispyrę, tad vieną dieną Tavo išrinktoji (-asis) taps puikia mama (tėvu).

Šio ženklo atstovai taip pat yra aistringi ir patikimi – Jautis vyras nesidrovėdamas nupirks savo mylimajai tamponų, o šio ženklo atstovė niekuomet nepamirš išgerti kontraceptinės tabletės.
Tačiau Jaučiai yra ir labai tingūs – mylintis retai linkę būti viršuje. Ir nepamiršk kuo dažniau griebti Jautį už ragų, nes nieko nėra geriau, kaip tiesmukas požiūris į seksą.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Dvynių ženklas astrologijoje simbolizuoja dualumą, šio ženklo atstovams būdinga nuotaikų kaita, nepastovumas. Jie mėgsta įvairovę, turi daug energijos, tad yra puikūs partneriai lovoje.

Dvyniai mėgsta išsamius pokalbius ir socialinę veiklą, jie flirtuotojai iš prigimties ir vaizduoja sunkiai pasiekiamus, bet trokšta, kad jų būtų atkakliai siekiama.

Jei svajojate apie laukine aistra alsuojančius santykius, pagalvokite apie Dvynius.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Vėžiai yra jausmingos ir taikios būtybės, „karšta naktis“ jų pasaulyje apima žvakes, intymumą ir apsikabinimą po visko. Tad jei norite neįpareigojančios vienos nakties nuotykio, vargu ar verta prasidėti su šio ženklo atstovu (-e).

Bet jei norite nuoširdaus, išklausyti mokančio ir supratingo pašnekovo – rinkitės Vėžį. Jie yra empatiški, jiems itin svarbu ramybė, harmonija ir meilė (ne hipių prasme).

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtams reikia dėmesio, visų prožektorių šviesos. Tad jei planuojate seksą trise, pagrindinį vaidmenį skirkite šio ženklo atstovui (-ei). Jiems patinka komplimentai ir meilikavimai – tad nesivaržydami liaupsinkite juos, rašykite romantiškiausias trumpąsias žinutes. Kadangi Liūtai dievina dramą ir prabangą, romanas su šio ženklo atstovu (-e) niekada nebus nuobodus. Tik nepamirškite, kad Liūtas nors ir iš kačių giminės, vis dėlto nėra miela nekalta katytė – jie neprijaukinami.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 22)

Mergelės ženklo atstovai pastabūs ir skrupulingi, jie visada pataikys į tikslą. Bet Mergelėms rūpi ne vien seksas.

Mergelėms būdingas analitinis protas, šio ženklo atstovai yra nesavanaudiški. Mergelės kaip šokoladinis triufelis – iš išorės kietas, bet labai saldus viduje. Tereikia atsikąsti.

Mergelės mėgsta tikslumą. Jei nesate tiksliai toks (-ia), kokio ji (jis) nori (baikit, Mergelės, nejau jūs iš tiesų tikite, kad yra tobulų žmonių?), Mergelė ir toliau sieks žvaigždžių.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklės yra labiausiai subalansuotas, harmoningiausias Zodiako ženklas. Šio ženklo atstovas (-ė) gali užversti Tave žinučių lavina, bet tik todėl, kad bando išnagrinėti Tavo žinutę iš įvairių įmanomų perspektyvų. Svarstyklėms iš prigimties sunku nuspręsti ir apsispręsti, tad Tau visada liks abejonių dėl jų lojalumo ir įsipareigojimo. Svarstyklės yra iš tų žmonių, kurie visiems patinka, visi nori su jomis (jais) bendrauti. Šio ženklo atstovai iš prigimties moka suokti ir apžavėti, tad saugokis Svarstyklių ženklo atstovo, sakančio, kad jam patinka Tavo trumpi plaukai, nors iš tiesų jie iki pečių. Jie vertina taktą ir mandagumą – jei nemoki laikyti peilio ir šakutės, valgai kaip paršas, vargu ar padarysi jam (jai) įspūdį.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Nenorime įžeisti Skorpionų, bet jie yra sudėtingi partneriai. Jie pavydūs, savininkiški, įtarūs ir linkę manipuliuoti. Būtent todėl Skorpionai tokie nepriklausomi – niekas nenori su jais būti. Ir būtent todėl jiems taip sekasi verslas (nepriklausoma, savarankiška, ryžto reikalaujanti veikla). Išvada: tinkamiausia (-s) partnerė (-is) Skorpiono ženklo atstovams (-ėms) – karjera arba darbas.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šauliai yra mieli ir tiesmukoki žmonės, šio ženklo atstovas (-ė) savo partnerei (-iui) visada tiesiai pasakys, kad jai (jam) dvokia iš burnos. Be to, Šauliai gana aistringi ir karšti, tad jei draugauji su šio ženklo atstovu (-e), gali tikėtis daug spontaniško sekso.

Dėl savo aistringos natūros, Šauliai dažniausiai yra patyrę (-usios) meilužiai (-ės), turėję (-usios) nelabai daug, bet kokybiškų santykių.