Galbūt išgirdus frazę prisegami plaukai ir susiraukia nosis, tačiau, patikėkite, jūs net neįsivaizduojate, kiek pramogų pasaulio gražuolių (tarp jų  ir Lietuvos televizijų vedėjos bei dainininkės) naudoja šią moterišką gudrybę.

Prisegami plaukai yra puiki alternatyva brangiam ir daug priežiūros reikalaujančiam plaukų priauginimui.

Tačiau rinkitės tik kokybišką produktą, nes pigūs prisegami plaukai gali atrodyti siaubingai, tad pinigėlius būsite iššvaisčiusi veltui. Nepatingėkite apsidairyti keliose parduotuvėse, tikrai galite surasti geros kokybės prisegamus plaukus už tinkamą kainą.

Prisegamus kirpčiukus ir prisegamas sruogas taip pat galite išbandyti, jei norite tik šiek tiek pasikeisti ir sužinoti, ar kirpčiukai tiks jums, prieš tai, kai apsispręsite juos nusikirpti. Prisegamos sruogos yra labai populiarios tarp tų, kurių plaukai nėra stori arba jų tiesiog yra ne daug.

Dėl prisegamų plaukų bet kuri šukuosena atrodys įspūdingai, tad daugybė įžymybių, pavyzdžiui, Cheryl Cole ir Paris Hilton juos naudoja nuolat. Tik pagalvokite, kaip sunku išsaugoti savo natūralius plaukus, jeigu juos nuolat šukuoji, naudoji fiksacijos priemones. Natūralu, kad jie nušiūra, suplonėja. Tad prisegamos plaukų sruogos  puiki išeitis.

Jeigu žadate įsigyti prisegamų plaukų, turiu jums keletą patarimų:

Įsitikinkite, kad prisegami plaukai yra geros kokybės, stiprūs, nes kitaip yra tikimybė, kad jie nutrūks, ypatingai jei prisegami plaukai yra labai ilgi ir sunkūs. Rinkitės prisegamus plaukus, kurie yra tokios pačios arba artimos jūsų plaukams spalvos, kad jų beveik nesimatytų (jeigu įsigysite natūralius plaukus, juos nusineškite į kirpyklą ir paprašykite kirpėjos nudažyti tais pačiais dažais, kuriais dažo jūsų plaukus). Labai patariama juos nusiimti, kai einate miegoti, nes taip sumažinsite tikimybę jiems susivelti.

Būtina apmąstyti prisegamų plaukų apimtį ir ilgį. Dauguma pagalvoja tik apie ilgį, kai svarsto apie prisegamus plaukus. Merginos renkasi prisegamus plaukus, kad pastorintų savo turimus, jei jie yra ploni arba prastos būklės, nes apimtis irgi yra svarbus efektas, kurį norite pasiekti. Galite gauti prisegamų plaukų juostos, kurios plotis bus 1 metras. Ji sukarpoma reikiamo dydžio gabalėliais.

Prisegamų plaukų kokybė. Kaip žinia, prisegamų plaukų rasite tiek sintetinių, tiek ir natūralių. Natūralius plaukus renkasi įžymybės, tačiau jie yra ganėtinai brangūs. Jei galite tokius sau leisti, rinkitės tokius, nes atrodysite ir jausitės natūraliai.

Nuotr. Shutterstock

Prisegamų plaukų spalvos atitikimas. Rinkoje yra tikrai didelis pasirinkimas, tad sugebėsite surasti tokius, kurie geriausiai atitiks jūsų pačios plaukų spalvą. Jei nenorite vaivorykštės efekto, derinkite prisegamus plaukus prie savo natūralių plaukų, kitu atveju matysis, kad prisegami plaukai yra netikri.

Prisegamų plaukų pasirinkimas. Pagalvokite apie savo galvos odos kokybę, nes nors tai ir nėra priauginami plaukai, jie gali būti sunkūs ir jie yra tvirtinami prie galvos odos. Kuo daugiau plaukų, tuo sunkesni jie bus, o jūs nenorite jausti kaklo ir galvos skausmų! Galite rasti prisegamų plaukų, kurie padengs visą galvą, dalį galvos arba tik juosteles, kurių ilgis bus nuo 60 iki 100 centimetrų.

Priemonės prisegamiems plaukams. Jei planuojate investuoti į natūralius plaukus, verta nusipirkti ir kokybiškus, švelnius produktus ir specialius prisegamų plaukų šepečius. Kilpiniai šepečiai yra geriausi plaukams.

Prisisegti plaukus galite jūs pati arba jūsų draugė jūsų namuose, tad nereikės lankytis pas plaukų stilistą, nebent to norėsite. Šie plaukai nereikalauja daug priežiūros ir nereikia leisti begalės valandų juos prisisegant! Su prisegamais žmonių plaukais galėsite sukurti begalę šukuosenų ir nuolat keistis.  

Kaip ilgai prisegami plaukai yra tinkami naudoti? Jei prižiūrėsite juos tinkamai, prisegamais plaukais galėsite džiaugtis metus ar net ilgiau.