Atsakymas labai paprastas: po širdimi jos abi nešioja naują gyvybę. 

Po mėnesio tylos ir atsiribojimo nuo visuomenės, antradienį pagaliau išvydome antrojo vaiko besilaukiančią Kembridžo hercogienę Catherine. Į Londoną su oficialiu vizitu atvyko Singapūro prezidentas ir jo žmona, juos priėmė princas Williamas ir žavioji Kate Middleton. Gerbėjai visame pasaulyje lengviau atsiduso: būsima mamytė atrodo sveika, graži ir kupina jėgų.  

27 metų aktorė Blake Lively dar tik prieš kelias savaites viešai pranešė, kad laukiasi pirmagimio kartu su vyru aktoriumi Ryanu Reynoldsu. Paparacai pradėjo stebėti kiekvieną garsenybės žingsnį ir fiksuoti jos stiliaus pokyčius. Akivaizdu viena: Blake atrodo tik dar geriau! 

Neseniai jaunoji aktorė apsilankė Niujorke vykusioje apdovanojimų ceremonijoje. Ant raudonojo kilimo ji pasirodė su pilvuką išryškinančia Michaelo Korso suknele.

Nuotr. AOP

Dar viename viešame renginyje Blake pasirodė su vyru. Ji vilkėjo nuostabaus grožio „Gucci“ suknelę, dekoruotą įmantria iškirpte. Akivaizdu, visiems žinoma aktorė nebijo pabrėžti motiniškų apvalumų. 

Nuotr. AOP

Aktorė viešai džiaugiasi nėštumas, nes to (turėti didelę šeimą) ji norėjo nuo pat mažumės. 

Nuotr. AOP

Neseniai ji Niujorko gatvėmis vaikštinėjo pasipuošusi mažais šuniukais dekoruotu kombinezonu ir vyšnių spalvos, modernaus kirpimo paltu. Nežinantys niekada neįtartų, kad Blake laukiasi.

Nuotr. AOP

Kita kartą praeivių akis džiugino kitu stilingu deriniu: oversize paltu, žaisminga trumpute suknele ir ilgais batais. 

Nuotr. AOP

Blake Lively yra spalvinga asmenybė, todėl tokia ir jos apranga. Būsima mama rodo pavyzdį visoms, manančioms, kad nėščia moteris turi pamiršti madą ir stilių. Ji atrodo tiesiog stulbinančiai!

Nuotr. AOP

Kembridžo hercogienė minėtame vizite vilkėjo pilką paltą su elegantiška skrybėlaite. Jos pilvukas dar labai labai nedidelis, tačiau nieko keisto, nes ir pirmojo nėštumo metu Kate priaugo labai nedaug svorio.

Kaip pranešė Kensingtono rūmai, antrasis Williamo ir Catherine vaikas gimti turėtų 2015 metų balandžio mėnesį. Gražioji hercogienė iki to laiko spės pademonstruoti dar ne vieną drabužių derinuką.

Nuotr. AOP