Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

2015 metų jausmų ir meilės prognozė kiekvienam Zodiako ženklui.

AVINAS

Jums šie metai žada labai daug gerų atradimų: prie jūsų rikiuosis eilės gerbėjų. Išskirtiniai jūsų bruožai – seksualumas ir patrauklumas – vyriškąją lyti varys iš proto. Gali būti, kad šiais metais pagaliau rasite žmogų, dėl kurio jūsų širdis spurdės daug greičiau. Jei nebūsite savanaudiška, jį ilgai išlaikysite prie savęs.

Žvaigždės jums skirs daug likimo dovanų, tačiau nepriimkite jų kaip savaime suprantamo dalyko. Vertinkite ir globokite savo antrąją pusę, nes metų viduryje galite jos netekti. Impulsyvieji Avinai gali padaryti lemtingą klaidą – atbaidyti savo gyvenimo žmogų. Seksualumas – ir jūsų koziris, ir silpnybė. 

Šiais metais laukia ne viena romantiška išvyka. 

Nuotr. Shutterstock

JAUTIS

Pirmoji metų pusė meilės srityje nežada nieko gero. Atrodys, kad aplinkui jus tik savanaudžiai, turintys blogų kėslų. Jums laimė nusišypsos antroje 2015-ųjų pusėje. Maždaug birželio mėnesį sutiksite žmogų, kuriam pajausite stiprius jausmus. Šis meilės nuotykis gali peraugti į greitas vedybas metų pabaigoje.

Jei antrąją pusę turite, daugiau dėmesio skirkite santykiams, palepinkite mylimąjį dėmesiu, švelnumu. Į antrąjį planą pasitrauks darbas, nes šeimos rūpesčiai bus aktualesni. Tikėtina, kad pačioje metų pradžioje teks skaudžiai susidurti su realybe, gali būti, jog savo sutuoktinį pagausite jus išduodantį. 

Jei svajojate apie vaikus, negaiškite laiko ir neatidėkite tėvystės. Šie metai tam idealiai tinka. 

Nuotr. Shutterstock

DVYNIAI

Neseniai šeimas sukūrę Dvyniai ir toliau kopinės medų. Visus metus jų santykiuose netrūks aistros žiežirbų, romantiškų poelgių ir pačių gražiausių emocijų. Tikėtina, kad su antrąja puse įsigysite būstą, pradėsite planuoti atžalas. Realu, kad metų pabaigoje jų jau lauksitės. 

Jei santykiai jau dabar kliba ir jūsų netenkina, verta labai rimtai sunerimti. Jums gresia labai didelė tikimybė pasinerti į romaną, kuris sugriaus šeimą. Spinduliuosite seksualumu ir pasitikėjimu savimi, tai priešingą lytį trauks labai stipriai – tarsi bites prie medaus. Nors šie santykiai jums atrodys labai romantiški, tačiau jau metų viduryje dėl tokio savo poelgio teks labai smarkiai gailėtis. 

Jei Dvynys metus pasitiks dar vienišas, tai jau po kelių mėnesių mėgausis meile. Artimą žmogų jis ras draugų kompanijoje arba kolektyve (tai nebus naujas žmogus). 

Nuotr. Shutterstock

VĖŽYS

Ožkos metais jūsų laukia daug atsitiktinių pažinčių ir trumpų romanų, kurie bus paremti seksualiniais santykiais. Deja, nerasite žmogaus, kuriam galėtumėte puoselėti romantiškus jausmus. Taigi, jums 2015 metai iš santykių pusės bus sudėtingi ir komplikuoti. 

Jei mylimą žmogų turite, jūsų santykiuose nebus nieko naujo. Pykčių, nesutarimų ir nesusikalbėjimų tikrai netrūks. Gali būti, kad pirmąjį metų ketvirtį labai rimtai svarstysite apie skyrybas, tačiau vėliau aistros nurims, nespręsite visas jėgas skirti santykių puoselėjimui. Ir jums tai puikiai seksis, nes esate šeimyniška, namams atsidavusi asmenybė. 

Jei puikiai sutariate, tikėtina, kad šiais metais susituoksite. Na, o netrukus ir kviesitės gandrus. 

Nuotr. Shutterstock

LIŪTAS

Jūsų gyvenime šiais metais netrūks chaoso ir emocijų: jausitės nesaugiai, daug blaškysitės, ieškosite atsakymų ir t.t. Gali būti, kad metų pradžioje paslysite ir įsivelsite į daug nemalonumų atnešiantį romaną. Tačiau laimės su meilužiu jūs nerasite, vertinkite tuos žmones, kurie yra šalia jūsų.

Apie 2015-ųjų vidurį galite sužinoti apie netikėtą ir neplanuotą nėštumą. Šis įvykis sutvirtins jūsų šeimą. Suprasite, kas jums svarbiausia. Jei šalia savęs neturite mylimo žmogaus, šie metai jums žada geras permainas, pasikeitimus ir atradimus. Nebijokite pakeisti savo įpročių, išlįsti iš namų ir daugiau integruotis į socialinį gyvenimą. Šių metų vasarą užsimezgęs romanas gali baigtis labai karštais jausmais. 

Nuotr. Shutterstock

MERGELĖ

Jus kamuoja viena labai didelė yda – įsimylite žmones, kurie jau yra kažkam įsipareigoję. Protas prieštarauja jausmams, todėl elgiatės nederamai. Šiais metais viskas taps daug aiškiau ir paprasčiau: nutrauksite ryšius su jums blogą įtaką darančiais žmonėmis, rasite ramybę mylimo žmogaus glėbyje.

Jums būdingas šeimyniškumas, jūs norite auginti vaikus, rūpintis namų buitimi. Tikėtina, kad šiais metais įgyvendinsite svajonę susilaukti atžalų. Tai bus karštos meilės vaisius, kuris į jūsų šeimos santykius įneš harmonijos, supratingumo ir ramybės. 

Jei santykiai jūsų netenkina, vargu, ar savyje surasite stiprybės juos nutraukti. Metų pabaigoje dar stipriau norėsite romantiškų santykių ir potyrių, o ir kitos lyties atstovai intensyviai aplinkui sukiosis. 

Nuotr. Shutterstock

SVARSTYKLĖS

Ožka į jūsų gyvenimą įneš labai daug meilės aistrų. Save bandysite apgauti, kad santykiuose svarbiausia seksas, tačiau giliai širdyje norėsite surasti žmogų, kuriam svarbiau būtų dvasinės vertybės. Ne veltui sakoma: labai norėk ir tai taps realybe. Šiais metais mylimasis tikrai atsiras šalia jūsų. Gali būti, kad euforijos pakylėti net žengsite prie altoriaus. Neskubėkite ir gerai apgalvokite, ar šis sprendimas yra pats teisingiausias.

Susituokusios Svarstyklės šiuos metus praleis stabiliai ir be didelių dramų. Jūsų antroji pusė pateisins visus lūkesčius, neturės polinkio į neištikimybę ir labai stengsis dėl visos šeimos. Jūs elgsitės taip pat, todėl jums tai šeimos ir santarvės laikas. 

Nuotr. Shutterstock

SKORPIONAS

Šiais metais jūsų gyvenime bus labai daug meilės ir gražių jausmų. Tikėtina, kad galvą pametę Skorpionai viską mes ir išvyks pas mylimą žmogų kažkur į užsienį. Taip pat gali lengvai išardyti dabartinius santykiu, kad pasinertų į naują meilės romaną. Jei jūsų draugai ir artimieji nepritars tokiems aistringiems santykiams, jūs į viską spjausite ir pradėsite prieš juos karą. 

Skorpionai, sukūrę šeimą, Ožkos metais patirs įvairiausių išbandymų, tačiau taip tik bus patikrinti jūsų santykiai, jų tvirtumas. Visus išbandymus išlaikysite ir nuo 2015-ųjų rudens mėgausitės harmonija, idealiais santykiais ir romantiškais potyriais. Šiais metais įsitikinsite, kad seksualinis gyvenimas jums itin svarbus. 

Nuotr. Shutterstock

ŠAULYS

Visus metus labai daug dėmesio ir laiko skirsite santykiams, jų puoselėjimui, tvirtinimui ir augimui. Jei turite antrąją pusę, labai norėsite santuokos. Deja, bet didelis spaudimas mylimam žmogui gali atsibosti. Duokite jam daugiau laisvės! Kitu atveju galite atstumti ir uždusinti savo dėmesiu bei kontrole. 

2015 metais vieniši Šauliai blaškysis, tačiau jau apie liepos mėnesį įklimps į rimtus santykius, iš kurių nenorės pasitraukti. Su antrąja puse daug keliausite, aktyviai leisite laisvalaikį. Tai jus sutvirtins. Iš šalies atrodysite lyg ideali pora, tačiau kartais nesutarsite dėl jūsų aktyvumo. 

Nuotr. Shutterstock

OŽIARAGIS

Šio Zodiako ženklo vienišiams laukia aukso amžius. Jie sulauks labai daug priešingos lyties dėmesio komplimentų ir gražiausių poelgių. Meilė jų gyvenime bus svarbiausia, jai Ožiaragiai skirs labai daug laiko ir dėmesio. Sakoma, kad tai vienas išrankiausių ženklų. Būtent po didelių paieškų jie ras žmogų, kuris suteiks visišką pilnatvę. 

Šeimas sukūrusiems Ožiaragiams laukia mažiau malonios permainos. Gali būti, kad santuokinis gyvenimas patirs krizę, todėl reikės labai daug kantrybės ir nuoširdžių pastangų, kad šeima išliktų stabili. Tikėtina, kad jūs būsite labai priekabūs, patys dvejosite, ko nori iš gyvenimo. 

Nuotr. Shutterstock

VANDENIS

Pirmąją Ožkos metų pusę jūsų gyvenimas bus lyg Amerikietiški kalniukai: tai svaigsite iš didelės meilės, tai brauksite ašaras dėl nepasisekusių santykių. Jei  antrosios pusės dar neturite, tai bus ieškojimų metas. Jums tikrai netrūks dėmesio, dažnai vaikščiosite į romantiškus pasimatymus, tačiau mažai vilties, kad atsiras žmogus, kuris jums kristų labai giliai į širdį. Nesivaikykite naudos ir neįsivelkite į santykius, kurie jums naudingi dėl finansinių perspektyvų. Jie atneš labai daug skausmo. 

Šeimas sukūrę Vandeniai mėgsta pasižvalgyti į kitos lyties atstovus, tačiau niekada neperžengia ribų. Toks jūsų elgesys nesikeis ir Ožkos metais

Nuotr. Shutterstock

ŽUVYS

Esate labai žavinga asmenybė, kuri traukia visus aplinkinius. Šiais metais partnerį tikrai rasite (gali būti, kad ir ne vieną). Taip apsuksite kitam žmogui galvą, kad jis jums gali pasipiršti po kelių pažinties mėnesių. Aišku, jūs dvejosite ir tokiai avantiūrai nepasiduosite. Galima sakyti, kad jūsų laukia naujas gyvenimo etapas –  labai spalvingas, romantiškas ir gražus. 

Jūs svajojate apie jaukų šeimos lizdelį ir vaikus. Ožkos metais visos svajonės ir tikslai pildysis daug lengviau nei įprastai. Mylimasis aplinkui matys tik jus, kartu daug keliausite, mėgausitės vienas kito sėkme, grožiu, talentu ir t.t. Galima sakyti, kad tik ruduo bus sunkesnis, nes jus apniks abejonės, tačiau jas įveiksite. 

Nuotr. Shutterstock