LAIMĖTOJAI:

9 dienos laimėtoja: Marija Andriukaitė. Jos laimingiausia akimirka buvo tada, kai sužinojo, kad jau greitai pasveiks po sunkios ligos. Marijai atitenka kvietimas dviem į parodą. 

16 dienos laimėtoja: Elmina Brazauskaitė. Jos laimingiausia akimirka buvo tada, kai suprato, kad jos vyras yra didžiausia gyvenimo dalis.

24 dienos laimėtojai (kvietimų dviem į parodą): 

Kristina Žukauskaitė. Jos laimingiausia akimirka buvo, kai sutiko savo svajonių vyrą... Nuo tada, jau šešeri metai, kiekviena diena neša ypatingą laimę. Kai nejučia tampi geresniu, išmoksti džiaugtis mažiausiomis smulkmenomis, kai jauti, kad iš dviejų žmonių susikuria tvirta, nenugalima jėga  laimė. 
Jurgita Gelčytė. Jos laimingiausia akimirka buvo tada, kai sutiko savo žmogų, kuris ją prikėlė gyvenimui ir parodė kokia ji šauni, protinga ir graži.
Božena Sapkevič. Jos laimingiausia akimirka buvo tada, kai sutiko savo būsimą vyrą. 
Vestuvinius žiedus iš juvelyrikos namų FASHION GOLD laimėjo:

1000 litų kuponą:

Justina Viliokaitytė. Jos laimingiausia akimirka atrodė štai taip: Tai buvo kelionės į Paryžių metu. Priešpaskutinė diena šiame mieste. Paskutinis vakaras. Jau tiek visko pamatyta ir aplankyta. Vakarėjo. Pasivaikščiojus po nuostabų parką nutarėme atsipūsti su puodeliu kavos vietinėje kavinėje ir tada jau traukti atgal į viešbutį. Buvom jau pavargę, tad tylintis vaikinas nestebino. Priešingai  pati neturėjau noro apie ką nors diskutuoti tuo metu. Tad tyliai sėdint ir mėgaujantis šilta kava iš lėto atsigniaužęs vaikino kumštis, kuriame sužibo žiedelis, buvo tai ko tuo metu būčiau galėjus tikėtis mažiausiai. Nuo tos akimirkos atsimenu ne viską, nes apsisuko galva iš netikėtumo. Ne, tai nebuvo nei Eifelio bokštas, nei kita populiari vieta. Bet tai tikrai viena laimingiausių akimirkų. O puodelis šiltos kavos dviese visada reikš daugiau nei kitiems. Mums abiems...
500 litų kuponą:

Jolanta Dumanskytė. Jos laimingiausia akimirka atrodė štai taip: Pirmą kartą pamačiau savo būsimą vyrą. Mane buvo palikęs vaikinas, pusseserė su drauge mane norėjo prablaškyti ir išsitempė į kavinę (kartu pasikvietė draugą). Atėjusi į kavinę pamačiau vaikiną, o pabendravusi su juo supratau, kad tai mano gyvenimo meilė. Todėl esame su juo jau 7 metus ir kitais metais mūsų vestuvės.Sunku išrinkti laimingiausia gyvenimo akimirką, kadangi gyvenu ir džiaugiuosi kiekviena diena, ir kiekviena diena yra pati laimigiausia, kadangi ją galiu praleisti savo būsimu vyru. Gyvename lyg pasakoje, kur pora myli vienas kitą ir gyveną ilgai ir laimingai.


Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu info@5braskes.lt.
______________________________________________________________________________
Kviečiame dalintis šiais ypatingais prisiminimais ir laimėti labai prabangų prizą  vestuvinius žiedus iš juvelyrikos namų FASHION GOLD
Pirmosios vietos laimėtojui atiteks 1000 litų, o antrosios vietos 500 litų pasirinktiems žiedams.