5braškių feisbuko puslapyje rengėme konkursą, kur prašėme pabaigti sakinį Graži moteris tai... Sulaukėme moterų pamąstymų. Pasirodo, daugelis mūsų grožį supranta ne paviršutiniškai, neapibendrina tik ūgio, svorio, veido bruožų, o vertina vidines savybes

Išvada tokia: graži moteris ta, kuri savo charakteriu, elgesiu ir požiūriu džiugina ir aplinkinius, ir pati jaučiasi laiminga.

JURGITA: Graži moteris ta, kuri nebijo būti savimi ir visada tvirtai žino, ko nori.

AUŠRA: Graži moteris ta, kuri nebijo būti savimi, trykšta pasitikėjimu, turi savo stilių, kasdien užsideda ne kaukę, o pabrėžia savo natūralų grožį... Paprasta, bet ne prasta!

ANDŽELIKA: Graži moteris ta, kuri švyti ir spinduliuoja iš vidaus.

LIUDMILA: Graži moteris ta, kuri moka džiaugtis kiekviena gyvenimo suteikta akimirka.

URTĖ: Graži moteris ta, kuri visada šypsosi ir yra laiminga.

ASTRA: Graži moteris yra ta, kuri yra mylima ir mylinti.

AUDRA: Graži moteris ta, kuri myli savo vidų ir išorę!

DALIA: Graži moteris yra ta, kuri yra mylinti ir mylima, nes meilė suteikia švytėjimą, o kai moteris švyti ne tik išore, bet ir vidumi, ji visada yra GRAŽI!!!

AGNĖ: Graži moteris ta, kuri dievina savo vyrą ir vaiką, nestokoja pasitikėjimo savimi reikiamose situacijose bei siekia užsibrėžtų tikslų.

EMILIJA: Graži moteris yra ta, kuri supranta savo misiją, žino savo kelią, pareigas ir jų laikosi. Moteris yra ne tik žmona, motina, bet ir turi misiją – šildyti šį pasaulį.

DOVILĖ: Graži moteris ta, kuri daug šypsosi.

SABINA: Graži moteris ta, kuri tai žino! Jai nereikia apsimesti gražia, dėtis kaukę, slėpti savo trūkumus, kuriuos galima pakeisti privalumais! Ji myli save, dėl ko sugeba mylėti ir priimti visą pasaulį tokį, koks jis yra, spinduliuoti meilę, harmoniją ir pasitikėjimą.

__________________________________________________________________________________________________________

KONKURSO LAIMĖTOJOS (joms atitenka kvietimai dviem į parodą „GROŽIS 2014“):

1. Jurgita Gelčytė 

2. Aušra Truncaitė

3. Agnė Šlevinskienė 

4. Emilija Maziliauskaitė

5. Sabina Jucy

Dėl prizo iki spalio 9 dienos rašykite el. paštu info@5braskes.lt.