Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

AVINAS

Jei norite patenkinti Aviną, suteikite jam daug daug sekso. Tačiau pirmiausia jam pataikaukite. Avinas yra toks žmogus, kuris negali atsispirti kūniškumui. Taip pat jie mėgsta, kai jiems sekso metu šnabždami mieli žodžiai. Avinai dievina įvairovę, jie nebijo peržengti padorumo ribų.

Šio zodiako ženklo atstovai dievina estetiką ir švarą. Jie neabejingi kvepalams, šilkinėms pižamoms, seksualiems šilkiniams naktiniams. Juos jaudina švelni muzika.

JAUTIS

Šio zodiako ženklo požiūris į seksą labai poetiškas. Jei jo su partneriu nesieja labai gilūs jausmai arba jis tiesiog jam labai įgrysta, jis nesivaržys susirasti kitą žmogų. Nei seksas, nei jausmai jo nepririš... Tai laisvas paukštis.

DVYNIAI

Kadangi šio zodiako ženklo atstovų nervų sistema labai jautri, jie dievina prisilietimus ir švelnumą. Mažiau teigiama savybė  jų nepastovumas. Nors jie nori prisirišti ir surasti tą vienintelį žmogų, tačiau kūniški malonumai juos vilioja į šoną. Dvyniams lovoje būtinos naujovės, išbandymai, žaidimai. 

VĖŽYS

Darykite viską, kad jūsų antroji pusė Vėžys visada jaustųsi jaunas. Jie negali atsispirti šiam jausmui. Vienintelis būdas Vėžiui įveikti seksualinį potraukį ir likti ištikimam  būti tokioje situacijoje, kur nusidėti beveik neįmanoma: darbe, susitikime, paskaitoje, ligoninėje... Aišku, taip tik juokaujame, svarbiausia  nepaleisti savo mylimojo (ar mylimosios) iš akiračio. Stenkitės suderinti laisvalaikį, kartu keliauti, atostogauti ir pramogauti... Seksui rinkitės ekstremalias vietas, neužsibūkite tik savo lovoje.

LIŪTAS

Mylėdamasis Liūtas ilgai mėgaujasi malonumais, glamonėmis. Jie dievina, kai juos ilgai glosto, liečia, bučiuoja, šnibžda seksualius žodžius. Šio ženklo moterys nori išgirsti, kad yra pačios gražiausios, jog jų kūnas tobulas. Neatsilieka ir vyrai  jie taip pat dievina meilikavimus. Seksas bus nepakartojamas, jei nepamiršite savo partneriui pasakyti ne vieną gražų žodelį.

Jei norite Liūtą nuteikti seksui, nepamirškite tinkamai pasiruošti: labai svarbu romantiška muzika, intymi atmosfera, prabangos elementai. Jis turi jaustis karaliumi.

MERGELĖ

Paprastai Mergelės intymiuose reikaluose yra labai santūrios. Jei norite jas sudominti seksu, turite pasistengti, kad ji atsipalaiduotų, atsikratytų įtampos, atpalaiduotų visus raumenis. Šis zodiako ženklas labai įsitempęs, tad neturėtumėte sukelti dar didesnio streso.

Mergelėms nėra svarbios preliudijos ir švelnumas. Tačiau joms itin imponuoja partnerio estetinė išvaizda: kūno spalva, nagai, plaukai ir pan. Net negalvokite apie seksą su Mergele, jei senokai buvote duše. Tai jas atstums kelių kilometrų spinduliu. 

Kaip elgtis lovoje, kad Mergelė prarastų žadą? Yra vienas būdas ją patenkinti  reikia įtikinti, kad ji daro jums paslaugą. Taip pat veikia meilikavimai, kurie šį zodiako ženklą įkvepia seksui.

SVARSTYKLĖS

Elkitės su jomis švelniai. Šio zodiako ženklo atstovai negali pakęsti vulgarybių. Netrukdykite Svarstyklėms sekso metu svajoti ir nedrumskite to pokalbiais. Sakoma, kad Svarstyklės yra puikios meilužės, gerai išmanančios meilės meną. Joms itin svarbus intymus gyvenimas. Jei jūsų sutuoktinis šio zodiako ženklo atstovas, neapleiskite lovos reikalų. Patikėkite, jam tai labai svarbu. 

SKORPIONAS

Šio zodiako ženklo atstovams svarbiau ne seksas, o intymumas ir romantika. Sekso metu jie mėgsta šviesą ir veidrodžius, stebėti savo partnerį. Iš mylimųjų jie reikalauja, švaros, tvarkos. Skorpionai mėgsta, kai juos lovoje nustebina, todėl galite be baimės išbandyti ne vieną naują pozą. O gal tiesiog seksą kažkokioje įdomioje vietoje? Tai Skorpioną neabejotinai sužavės.

ŠAULYS

Šauliai žavisi seksualiniais nuotykiais, todėl jie dažnai keičia partnerius, sunkiai prisiriša ir atranda ryšį. Šauliai negali atsispirti seksualiniams ryšiams, vien dvasinėmis vertybėmis jie niekada nebus sotūs. Tai žmonės, kurie trokšta nuotykių, eksperimentų ir liepsnojančių jausmų. 

OŽIARAGIS

Deja, šie zodiako ženklai labai retai jaučia stiprius romantiškus jausmus, dažniausiai tai trunka iki vienerių poros bendravimo metų. Vėliau seksas tampa kasdienybės dalimi, jam didelio dėmesio Ožiaragiai nebeskiria. 

Šio zodiako ženklo atstovai labai mėgsta planuoti seksualinius santykius (lyg dienotvarkės darbus). Jei šį žmogų nuoširdžiai mylite, turėsite su tuo susitaikyti. Jūsų užduotis  priversti Ožiaragį atsipalaiduoti. 

VANDENIS

Niekada neparodykite, kad jums rūpi tik Vandenio išvaizda, nes jie labai vertina savo intelektualumą ir charakterio savybes. Nesiūlykite jiems vienos nakties nuotykių, nes tokie pigūs triukai juos tik atbaido. Vandeniai trokšta artimiau pažinti savo partnerį. 

Vandeniai nors po kartą, bet viską nori išbandyti. Aišku, sekso sritis nėra išimtis. Apie tai, ko jie tikisi iš partnerio, šio zodiako ženklo žmonės išsako labai tiesmukai. Nebijokite jiems išsakyti savo fantazijų ir norų. 

ŽUVYS

Dauguma Žuvų gyvena fantazijų pasaulyje, todėl seksą vertina abejingai ir be didelių emocijų. Tačiau jos visada nori patenkinti savo partnerį, jautriai reaguoja į nesėmes lovoje. Sakoma, kad Žuvys sekse dažnai būna frigidiškos, su vyrais elgiasi lyg gudrios laputaitės. 

Vyrai kitokie  jie romantiški, atidūs ir atsidavę meilužiai, trokštantys suteikti visišką malonumą savo moteriai. Parodykite, kad mėgaujatės jų dėmesiu ir triukais lovoje. Tai juos dar labiau įkaitins.