Didesnių dydžių (plus size) modelis K. Brook sako mieliau vilkinti sukneles, nei džinsus ar kelnes. Suknelės subtiliai užmaskuoja nepageidaujamus kilogramus ir puikiai išryškina tai, kuo apdovanojo gamta. Įkvėpimo Kelly atsigręžia į praėjusio šimtmečio vidurį, kai klasika ir seksualumas ėjo koja kojon: „Žaviuosi šeštuoju dešimtmečiu, to meto moterys man atrodo elegantiškiausios, jos savimi rūpindavosi kiekviename žingsnyje, kad ir kur eitų, kad ir ką veiktų. Dievinu ir ryškų to meto akcentą – raudonas lūpas“, – apie savo mėgstamiausią dekadą yra užsiminusi K. Brook.

K. Brook vilki savo drabužių linijos suknelę, AOP nuotr.

Naujieji K. Brook didesnių dydžių modeliai, kuriuos ji sukūrė bendradarbiaudama su mados ženklu „Simply Be“ taip pat artimi klasikai, pabrėžia figūros linkius, pulsuoja seksualumu. Kolekciją sudaro 14 modelių: elegantiškos vienspalvės ir margintos suknelės, pieštuko silueto sijonai, trikotažinės palaidinės, kombinezonai, švarkeliai, kelnės, prabangūs kailiai.

Kelly Brook su naujosios kolekcijos modeliais

Kita gražuolės naujiena – biografinė K. Brook knyga. Jos pristatymo metu manekenė spėjo pademonstruoti kelis svaiginančius įvaizdžius. Per porą dienų mergina pakeitė ne vieną suknelę. Žinoma, paparaciai nepraleido progos užfiksuoti apdarų, pabrėžusių kiekvieną Kelly  figūros linkį.

Kelly Brook