Išskyrus nuomonę, kad seksas yra siaubingai erzinantis ir visuotinai nemėgstamas moterų, reikalai šioje srityje nepasikeitė taip drastiškai, kaip galėtumėte manyti...

1. Vyrai seksą mėgo ir praeityje

Duokite mažai, duokite retai ir, svarbiausia, duokite nenoriai. Dauguma vyrų, jeigu neatsisakytum, reikalautų sekso beveik kiekvieną dieną“.

2. Galvos skausmai visada buvo puikus pasiteisinimas

Apsimestinė liga, mieguistumas ir galvos skausmai yra geriausi moters draugai šiuo klausimu“.

3. Susitaikymo seksas tuomet nebuvo populiarus

Konfliktai, priekabiavimas, barniai ir rietenos taip pat yra labai veiksmingi (siekiant nukreipti vyro mintis nuo sekso), jeigu jie naudojami vėlai vakare“.

4. „Šuniuko“ poza buvo laikoma nenormalia

Dauguma vyrų iš prigimties yra gana iškrypę ir suteikus menkiausią šansą užsiimtų įvairiausiomis pasibjaurėtinomis praktikomis. Tai apima akto atlikimą nenormaliose pozose, moters kūno ėmimą į burną ir siūlymus imti į burną jų šlykščius dalykus“.

5. Pornografija 1894 metais skamba kiek grubiai

Nuogumas, kalbėjimas apie seksą, istorijų apie seksą skaitymas, seksą vaizduojančių ar siūlančių nuotraukų bei piešinių žiūrėjimas yra bjaurūs įpročiai, kuriuos vyrai linkę išsiugdyti, jei tik jiems tai leidžiama“.

6. Tamsa yra tavo draugė

Seksas, jeigu jo jau neįmanoma išvengti, turėtų vykti visiškoje tamsoje. Moteris turėtų leisti vyrui ją grabinėti tik labai sutemus. Visada yra vilties, kad jis suklups ir patirs nedidelį sužalojimą, ką ji galėtų panaudoti kaip dingstį neleisti jam seksualiai priartėti“.

7. Įžangai niekada nebuvo skiriama daug dėmesio

Jeigu vyras mėgina pabučiuoti moteriai į lūpas, ji turėtų šiek tiek pasukti galvą, kad jis vietoj to pabučiuotų į skruostą. Jeigu jis mėgina pabučiuoti jai ranką, ji turėtų suspausti kumštį“.

8. Noras nusnūsti – nieko naujo

Dauguma vyrų didžiausią dalį savo seksualinio pasitenkinimo gauna iš ramaus išsekimo aktui pasibaigus“.

9. Jeigu abejojate, apsimeskite, kad nelaiko šlapimo pūslė

Jeigu vyras pakelia moters suknelę ir siekia pabučiuoti ją į tą vietą, moteris turėtų greitai ją nuleisti, iššokti iš lovos ir pranešti, kad gamta ją šaukia į tualetą“.

Kaip jums tokie pastoriaus žmonos išminties perliukai ir patarimai? Lieka neaiškus tik vienas dalykas  iš kur pas tokią dorovingą moterį tiek žinių?