Štai
15 tiesų apie moters seksualumą
, kurios jums padės suprasti, ko nori vyrai, ir kokias klaidingas teorijas mes pačios susikuriame.

1. Pasitikėjimas savimi yra gyvybiškai svarbus seksualumui ir kur kas reikšmingesnis už visas kitas savybes. Moteriai visai nebūtina būti gražuole, jei ji puikiai jaučia savo vertę.

2. Daugelis vyrų mano, kad aplink moteris susidaro seksualumo aura - tai stiprūs seksualiniai impulsai, kurie juos veda iš proto.

3. Vyrai jautriai reaguoja į tai, kaip seksualios moterys su jais bendrauja, kiek jos gali būti pasiekiamos, kiek skiria jiems dėmesio.

4. Seksualume slypi subtilūs erotinio pavojingumo elementai. Ryškiausiai jie pastebimi tokių garsių moterų kaip legendinės Marilyn Monroe arba dabartinės žvaigždės Angelina Jolie išvaizdoje.

5. Daugelis mūsų yra įtikėję moteriškojo žavesio mitu. Pavyzdžiui, seksualiai atrodyti gali tik jauna, tik graži, tik liekna arba į fotomodelį panaši moteris. Retkarčiais šie mitai gali sutapti su realybe, tačiau toli gražu ne visada.

6. Mitas, kad seksualiai atrodyti gali tik dvidešimtmetė, yra sugriaunamas. Moteriškasis žavesys nesusijęs su amžiumi, penkiasdešimtmetė moteris gali būti tokia pat seksuali kaip ir dvidešimtmetė.

7. Vyrų trūkumas, kuris itin išryškėjo pastaraisiais metais, kai vis vis daugiau jaunų moterų neranda antrosios pusės, paskatino moteriškosios lyties atstovių norą tapti dar labiau gundančiomis. Taigi - konkurencija skatina tobulėti visose srityse.

8. Kai vyrai dairosi moters vienai nakčiai, jie pirmiausia vertina išorinius jos duomenis, tačiau kai jiems rūpi ilgalaikiai santykiai, vertinimo kriterijai visiškai kitokie.

9. Kiekvienas vyras turi savus moters kūno vertinimo kriterijus. Seksualumui nėra standarto.

10. Kai kurie vyrai yra parcialistai, t.y. jiems labiau patinka kai kurios moters kūno dalys, jų nuomone, esančios itin seksualios. Tokios vyrų silpnybės labai palankios moterims, nes praktiškai kiekviena gali tapti seksualiai patraukli jei ne visiems vyrams, tai bent kai kuriems iš jų.

11. Vienas iš būdų apibūdinti fiziškai patrauklią moterį - nusakyti, kuo ji nepanaši į vyrą. Seksbombų kūnų matmenys rodo didžiausią skirtumą tarp lyčių. Moteriškumo pabrėžimas seksualumą didina, vyriškumo pabrėžimas - mažina.

12. Nepriklausomai nuo kūno tipo, nuo to, kaip jį vertina kai kurie vyrai, visuomet atsiras, kas manys jį esant nepatrauklų. Ir skaniausi vaisiai ne visus vilioja.

13. Gražus veidas pasižymi viena ypatybe - jame nėra kraštutinumų. Maža nosytė labai seksuali, nes vyrams atrodo, kad tokia moteris bejėgė, ją būtina ginti. Tokius jausmus patiriame žvelgdami į kūdikius, kačiukus ir šuniukus.

14. Seksualus balsas yra švelnus, minkštas, lengvas, be grėsmės ir pykčio, jame - tik šypsena.

15. Krūtinė - seksualinis signalas. Įrodyta, kad dauguma vyrų paprasčiausiai myli krūtinę visai nepriklausomai nuo jos dydžio.