Tobulai gražus tėtis: DAVIDAS BECKHAMAS

Du viename: pasaulyje puikiai visiems žinoma futbolo žvaigždė ir apatinių drabužių modelis, kurio pašonėje visada elegantiškai žingsniuoja seksualioji mados bei grožio diktatorė Victoria Becham. Bet kaip žavu, kai šalia tobulosios porelės kartu išvystame tris jų berniukus, o dukrelės Harper tėtis tiesiog negali paleisti iš rankų. Juk tai jo mažoji princesė!

Visur spėjantis tėtis: MATTHEW MCCONAUGHEY

Kai jis seksualiai nebėgioja paplūdimiu, kaitindamas visų moterų mintis, ir neina atsiimti Oskarų už nuostabią vaidybą, jis būna tiesiog čiu. Nuostabiai graži Matthew žmona Camila Alves ir trys vaikai - tai yra jo įkvėpimo šaltinis bei kūrybinė paspirtis (jis tai pripažino viešai). 

Tėtis - komandos žaidėjas: BRADAS PITTAS

Šeši vaikai - tai daug ar mažai? Bradui tai šešis kartus didesnis džiaugsmas, kuris visur jį lydi kartu: ir darbe, ir kelionėse, ir leidžiant laisvalaikį. Jo ir gražuolės žmonos Angelinos Jolie noras sukurti daugiavaikę šeimą visus stebino ir šokiravo, tačiau dabar visi džiaugiasi - tai puikus pavyzdys

Kietas tėtis: BENAS AFFLECKAS

Jis laimėjo Oskarą už vaidmenį filme Gerasis Vilas Hantingas, tačiau apdovanojimą jis turėtų gauti ir už tai, kad yra labai karštas bei kietas tėtušis! Ir ne todėl, kad jis ne kartą ekranuose įkūnijo nenugalimus vyrukus, o todėl, jog puikiai rūpinasi savo vaikais. 

Ir tėtis, ir draugas: MATTAS DAMONAS

Lyg visai paprastas vyrukas, jis kasdien savo vaikus lydi į būrelius ir žaidimų aikšteles. Garsusis tėvelis nesikrato mažylių priežiūros ir labai daug su jais bendrauja. Mattas - taip pat daugiavaikis tėvelis, jo pašonėje keturios dukrytės. Nuo mylimojo nesitraukia ir gražuolė žmona Luciana Barroso.