Michelle Obama: žinok savo figūros pranašumus ir trūkumus, išsiaiškink, ką verta paryškinti, o ką – pridengti. Pirmoji JAV dama renkasi liemenį pabrėžiančias sukneles bei aksesuarus, dažnai atidengia atletiškas rankas ir sumaniai geba užmaskuoti platesnius klubus.

Michelle Obama

Sarah Jessica Parker: būk drąsi ir išsiskirk iš minios. Žaisk skirtingų stilių apdarais, derink skirtingų laikmečių drabužius bei aksesuarus. Nebijok apsilankyti secondhanduose, vienu metu gretink daiktus, gerokai patuštinusius piniginę ir tuos, kurie atsiėjo vos kelis litus. Aktorė S. Jessica Parker, vos suvaidinusi pirmosiose „Sekso ir miesto“ serijose, tapo amžina stiliaus ikona dėl drąsaus ir žavaus savo herojės Carrie Bradshaw įvaizdžio.

Sarah Jessica Parker

Madonna: nustebink! Šeštąją dešimtį skaičiuojanti popkaralienė vis dar geba pritraukti žiniasklaidos dėmesį netikėtais aprangos sprendimais. Žinoma, nesakome, kad reikėtų persistengti, tačiau pasimokyti stiliaus chameleoniškumo iš Madonnos verta. Jei artimieji užsimena, kad tavo spintoje tik tamsūs drabužiai – apsivilk ką nors balto ar spalvingo, dažniausiai avi lygiapadžius – kurį vakarą iškaukšėk į miestą elegantiškais aukštakulniais. Išbandydama naujus įvaizdžius ar akcentus atrasi mados teikiamą džiaugsmą ir sulauksi ne vieno komplimento.

Madonna

Gwyneth Paltrow: neprarask formos. Ši aktorė itin rūpinasi savo figūra, intensyviai sportuoja, derina mitybą. Tad vasarą neapsileisk, juk puikus metas mankštintis lauke, susitikti su draugėmis jogos pamokose, užsiimti aktyviu laisvalaikiu. Paplušėjusi galėsi drąsiai vilkėti visus vasariškus hitus: šortus, kombinezoną, patrumpintą palaidinę, pastelinių atspalvių drabužius ir, žinoma, bikinį.

Gwyneth Paltrow

Solange Knowles: žaisk kontrastingomis spalvomis ir raštais. Dainininkė Beyonce muzikos pasauyje garsesnė, bet jos sesuo Solange dėl stiliaus sulaukia daugiau pagyrų. Solange pirmenybę teikia ryškiaspalviams drabužiams, nebijo vienu metu derinti skirtingų ir kontrastingų spalvų bei raštų. Rausva ir žalia, oranžinė ir mėlyna, raudona ir violetinė – tai drąsūs, bet verti dėmesio deriniai, tik svarbu tuo pat metu neprimaišyti per daug skirtingų atspalvių. Taip pat ir su raštais – išsirink kelis skirtingus, pavyzdžiui, taškus ir dryžius, o likusi aprangos dalis tegul būna neutralesnė. Vasarą nepraleisk progos pasipuošti margintu kelnių arba šortų kostiumu.

Solange Knowles

Mary-Kate ir Ashley Olsen: sluoksniuok drabužius. Seserys dvynės Mary-Kate ir Ashley yra ne tik aktorės, bet ir žinomos dizainerės. Jos dažnai apdarus vilki sluoksniais, pavyzdžiui, kelios palaidinės, kaftanas ar švarkas, kelios eilės skirtingų karolių bei pakabukų. Ypač dabar, kai vasara nedžiugina maloniais orais, verta išbandyti drabužių sluoksniavimą. Merginų mados namai „The Row“ garsėja prabangiomis bohemiško stiliaus prekėmis, pirmenybę dizainerės teikia išskirtiniams ir kokybiškiems audiniams.

Mary-Kate ir Ashley Olsen