AVINAS

Moto: Pokyčiai – tai gyvenimo įstatymas. O tie, kurie žiūri tik į praeitį ar dabartį – tikrai pražiopsos ateitį! (John F. Kennedy)

Sėkmės formulė: Avinai užsispyrusiai ir tikslingai siekia savo svajonės. Dažnai po šiuo zodiako ženklu gimę žmonės yra karjeristai, daug pasiekia ir nustebina aplinkinius, kurie to iš jų nesitikėjo. Puikiai valdote savo finansus, niekada neįklimpstate į skolas. Racionalumas, šalta logika ir veržlumas jums garantuoja sėkmę. Nors dažniausiai mėgstate vieni vadovauti visam paradui ir mėgautis sėkmės laurais, tačiau kartais verta priimti kitų pagalbą bei patarimus. 

JAUTIS

Moto: Didžiausia klaida, kokią galime padaryti gyvenime, – tai manyti, kad dirbame kažkam kitam, o ne sau. (Brian Tracy)

Sėkmės formulė: Jūs gimėte po laiminga žvaigžde, todėl kartais beveik nereikia pastangų, kad gautumėte tai, ko seniai troškote. Finansai jaučiams nekelia didelių bėdų, žinote, ką daryti, kad pinigai byrėtų lyg iš gausybės rago. Daugeliui žmonių reikia sunkiai ir ilgai dirbti, kad pasisektų, o jums viskas atvirkščiai - pastangų daug nededate, tačiau rezultatai visada puikūs. Turite daug pažinčių, puikiai sutariate su kolegomis, partneriais, jums naudingais žmonėmis.

DVYNYS

Moto: Kai tu supranti savo tikrąją paskirtį ir pagrindinį gyvenimo tikslą, tave apima entuziazmas bei energija. Taip, tikro entuziazmo paslaptis – savo didžiojo tikslo suvokimas. (Ribin Sharma)

Sėkmės formulė: Dvynių kūrybiškumas ir komunikabilumas - jų kelias į sėkmę. Jei patenkate į labai sudėtingas darbines ar finansines situacijas, greitai priimate sprendimą ir išsisukate iš nemalonios padėties. Dažnai smarkiai išlaidaujate, todėl pinigai ir lengvai ateina, ir lengvai palieka jūsų piniginę. Nebijote rizikuoti, priimti iššūkius, todėl greitai kylate karjeros laiptais. Žmonės jumis pasitiki, mato jūsų ugneles akyse ir didžiulį entuziazmą. 

VĖŽYS

Moto: Ir kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą. (Paulo Coelho)

Sėkmės formulė: Sakoma, kad vėžiai - pats taupiausias zodiako ženklas. Jie jaučiasi geriausiai, kai žino, kad jų banko sąskaitoje yra solidi suma. Nors karjeros aukštumų jiems dažnai nepavyksta pasiekti, bet tik todėl, kad juos labiau žavi stabilumas esamose pareigose, o ne rizika. Darbdaviai jus vertina, nes esate patikimi, sąžiningi ir labai atsakingi darbuotojai. Vėžiai niekada neatsisakys padirbėti viršvalandžius, atlikti kelias papildomas užduotis ar pavaduoti kolegą.

LIŪTAS

Moto: Tai, kas silpniesiems atrodo kliūtis, stipriesiems yra akmenys pasilypėti. (Thomas Carlyle)

Sėkmės formulė: Liūtai taip smarkiai pasitiki savo jėgomis, kad tai užkrečia ir aplinkinius. Šio zodiako ženklo atstovai iš prigimties yra lyderiai, vadovai, svarbūs asmenys. Jie gali atiduoti visas jėgas ir pastangas, kad pasiektų užsibrėžtų tikslų. Nors dažnai manoma, kad liūtai - egocentriškos asmenybės, tačiau darbinėje aplinkoje jie siekia viso kolektyvo, o ne asmeninių tikslų. Taip pat jie labai vertina kokybę, o tai leidžia jais pasitikėti versle. 

MERGELĖ

Moto: Drąsa yra ne žinojimas, kad pralaimėsi, o žinojimas, jog gali ir nelaimėti. (Tom Krause)

Sėkmės formulė: Šio horoskopo ženklo atstovai skrupulingi darbštuoliai. Jiems viską tenka daryti ilgai ir nuobodžiai, kol pasiekia savo tikslą. Mergelės netinka vadovų pareigoms, nes yra atlaidūs, minkšti ir nesugebantys kontroliuoti, tačiau užduotis, kurias jiems duoda kiti, jie puikiai atlieka. Jų varomoji jėga - entuziazmas ir puiki nuotaika. Mergelės sugeba visą kolektyvą užkrėsti pozityviomis emocijomis. 

SVARSTYKLĖS

Moto: Visa, kuo mes tampame, yra pasekmė to, ką galvojame. (Buda)

Sėkmės formulė: Nuolatinės dvejonės ir svarstymai jus stabdo kelyje į sėkmę, tačiau karjeros aukštumos bei milijonai banko sąskaitoje - tai nėra jūsų prioritetai. Renkatės stabilumą, vidinę harmoniją ir laisvės pojūtį. Tobulas darbas svarstyklėms - kažkur negyvenamoje saloje, iš kurios virtualiu būdu jie galėtų atlikti savo pareigas. Žmonės vertina jūsų nuoširdumą ir paslaugumą. Likimas taip pat nešykšti malonių staigmenų.

SKORPIONAS

Moto: Taikyk į Mėnulį! Net jei prašausi, nusileisi kurioje nors žvaigždėje. (Brian Littrell) 

Sėkmės formulė: Viskas, ko imasi skorpionai, sulaukia neįtikėtinos sėkmės. Pasižymite aštriu protu, neįtikėtinu pastabumu ir stipria intuicija. Visa tai padeda sparčiai kilti karjeros laiptais. Nebijote rizikuoti, o tai dažnai pritraukia pinigus. Kartais tai tampa ir kliūtimi, nes nežinote, kada laikas sustoti... Nepamatuota rizika ir ekstremalumas jums kelia pavojų, todėl geriau renkatės stabilumą. 

ŠAULYS

Moto: Aš nebandau šokti geriau nei kažkas kitas. Stengiuosi šokti geriau nei tai dariau vakar. (Michail Baryšnikov)

Sėkmės formulė: Sėkmė jums visada nukrenta lyg iš dangaus. Jūs gyvenime plaukiate pasroviui, o likimas viską sudėlioja. Aplinkiniai kartais pyksta, kad jums nepelnytai sekasi, tačiau likimas vis tiek lieka jūsų pusėje. Džiugu, kad ir likimo dovanas, ir rykštes vertinate racionaliai, be didesnių emocijų. Šauliai visada daug svajoja, prisigalvoja įvairiausių tikslų, nebijo rizikuoti ir mėgautis gyvenimu. Daugeliui kitų zodiako ženklų reikėtų pasimokyti tokio laisvumo, tolerancijos ir atsipalaidavimo.

OŽIARAGIS

Moto: Mūsų didžiausia silpnybė – nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų – visuomet bandyk dar vieną kartą. (Tomas Edisonas)

Sėkmės formulė: Šio horoskopo ženklo raguotumas jam dažnai padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų, įgyvendinti svajones ir džiaugtis saldžiais sunkaus darbo vaisiais. Nors dažnai įsiveliate į darbinius konfliktus, bet viskas tik dėl to, kad ieškote tiesos, norite geriausio rezultato. Ožiaragiai negali pakęsti konkurentų, todėl deda maksimalias pastangas, kad ir darbe, ir meilėje būtų patys geriausi. Jų nuoseklumas dažniausiai būna apdovanotas sėkme.

VANDENIS

Moto: Žmogui, kuris žino, kur eina, pasaulis duoda kelią. (D. S. Džordanas)

Sėkmės formulė: Vandeniai į viską žvelgia lanksčiai ir kūrybiškai. Jie negali pakęsti suvaržymų, įspraudimo į rėmus, konkurencingų žmonių ir konfliktinių situacijų. Nuo visų šių dalykų jie atsiriboja. Vandeniai - itin aukštos moralės, jie niekada nesukčiauja, neapgaudinėja, todėl žmonės jais pasitiki, atskleidžia paslaptis, patiki slaptas užduotis. Kūrybiškumas jums leidžia generuoti netikėčiausias idėjas, darbdavius stebinti išradingumu ir padeda neužsisukti į rutinos bei monotonijos ratą.

ŽUVYS

Moto: Žiūrėk į viską lyg matytum tai pirmą arba paskutinį kartą. Tuomet tavo gyvenimas bus džiaugsmingas. (Betty Smith)

Sėkmės formulė: Nevalingai, tačiau labai efektyviai, žuvys sugeba valdyti juos supančius žmones. Jūs puikiai vadovaujate, pavaldiniai jus gerbia, o partneriai pasitiki. Žuvys dažnai atsiduria tinkamu laiku tinkamoje vietoje, jaučia sėkmę ir sugeba laiku ja pasinaudoti. Viena bėda - dažnai nemokate įvertinti to, ką likimas jums dovanoja. Amžinas nepasitenkinimas jus iš vidaus griaužia, neleidžia mėgautis tuo, ką turite šią akimirką.