69 poza ant užpakalinės sėdynės

Jei mėgstate patogumą ir komfortą net ir pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, jums idealiai tik 69 poza. Tai sinchroninis oralinis seksas, kai abu partneriai guli ant galinės sėdynės, moteris apačioje su į šonus palenktomis kojomis, o vyras keturiomis. Abu mėgaujasi vienas kitu.

Jolanta, 30 m.: „Seksas automobilyje tikrai ne man. Gal, kai buvau dvidešimtmetė, ir atrodė smagus nuotykis, tačiau dabar asocijuojasi tik su diskomfortu: galva trankosi į stogą, jokios judėjimo laisvės, o ir po to mažas malonumas, kai reikia sugalvoti, kaip viską susitvarkyti. Manau, moterys mane supras..."

Vytas, 46 m.: „Nors kasdien nenorėčiau užsiimti seksu mašinoje, bet paįvairinimui puikiai tinka. Pavyzdžiui, jei važiuojame su žmona į tolimą kelionę, jos ranka lyg netyčia nuslysta link mano penio, na, o tada nelieka nieko kito, kaip sustoti kažkur pakelėje ir karštai pasimylėti. 69 poza puikiai tam tinka, nes ir patogu abiems partneriams, ir visada malonu".

Sekso poza „aukštyn"

Veiksmas vyksta ant užpakalinės sėdynės: moteris guli, o vyras jai tarp kojų (pritraukęs savo dubenį link jos), o ji kelius pritraukia link savo krūtinės. Tai poza su giliu įsiskverbimu, todėl niekur neskubėkite (nebent kažkas jus pričiupo ir turite greitai baigti!). Jei seksui pasirinkote ne vabaliuko tipo automobilį, tai moteriai užteks vietos susikelti ant viršaus kojas.

Agnė, 32 m.: „Ši poza ideali moteriai. Labai patogu, ypač kai kojos viršuje laisvai kabaliuoja. Manau, kad kartais verta išlįsti iš miegamojo ir išbandyti kažką patrakusio!"

Vytautas, 25 m.: „Bandžiau kažkada draugei užsiminti, kad norėčiau išbandyti kažką ekstremalaus, bet ji isteriškai pradėjo klykti, kad mašinoje, kažkur netoli miško, mylisi tik iškrypėliai ir kiškiai. Nežinau, gal rasiu tokią, kuri pasirašys šiam reikalui?"

Nemirtinga klasika

Misionieriaus sekso poza lengviausia, paprasčiausia ir puikiai pritaikoma automobilyje. Moteris sėdi keleivio sėdynėje (kiek galima daugiau atitrauktoje), vyras gulasi ant jos, kojas kiša tarp jos kojų. Šioje pozoje teks labai kompaktiškai susiglausti: moteris gali laikyti savo kojas ant sėdynės, o jei vietos yra labai labai daug, pakelti savo kelius ir pasidėti ant prietaisų skydelio. Prisiminkite, kad esate mašinos priekyje, tad būtų gerai, kad seksu užsiimtumėte ne miesto centre.

Veronika, 28 m.: „Seksą mašinoje labai puikiai pamenu iš mokyklos laikų. Tada slapstėmės nuo tėvų, ieškodavome atokių vietų... Kažkaip nenorėčiau to kartoti, nes atsibodęs reikalas ir visai nekvepia romantika. Ar aš pasenau?"

Aurimas, 26 m.: „Misionieriaus poza man kelia nuobodulį, net tai, kad seksas vyksta automobilyje, manęs neįaudrina. Rinkčiausi kažką įdomesnio, kad mergina galėtų pademonstruoti savo plastiką. O geriausia - ant kapoto, mėgaujantis žvaigždėtu dangumi".

Valdovė viršuje

Vyras atsiremia keleivio sėdynėje, o moteris ant jo užlipa ir apsižergia. Šioje pozoje moteris kontroliuoja sekso intensyvumą, judesių smarkumą. Ir... Turi pasirūpinti, kad vyras kojomis neišjungtų rankinio stabdžio. Tai kūrybinga ir kompaktiška erotinė poza, kai mašinoje mažai vietos kojoms bei galvoms.

Kristina, 40 m.: „Na, nežinau, nežinau... Sunku ir įsivaizduoti, kaip tai turėtų atrodyti. Bet skamba labai smagiai. Manau, kad vyrams ši poza labai patinka, nes gali patinginiauti apačioje. Moteris, kuri galėtų susirangyti taip viršuje, turi būti nedidelių gabaritų ir pasportavusi".

Kęstutis, 35 m.: „Skamba tobulai. Būtinai pasiūlysiu žmonai, ji mėgsta karaliauti viršuje, todėl turėtų susigundyti".

Poza „atidarytos durys"

Atvėrus mašinos duris vienas iš partnerių sėdi, atsisukęs į lauko pusę. Kitas - klupo tarp kojų ir atlieka oralinį. Jei jus užklups smalsuoliai, apsimeskite, kad kažko labai intensyviai ieškote ant žemės".

Margarita, 29 m.: „Viskas priklauso nuo to, kuris iš mudviejų klūpėtų. Jei jis - aš sutinku. Kitu atveju nei kojos nežengsiu iš automobilio!"

Kristupas, 38 m.: „Ne, manęs tokios nešvankybės viešoje vietoje visai nedomina. Aš myliuosi namuose. Labai sunerimčiau dėl žmonos, jei ji įsigeistų tokių eksperimentų".