Rutina, darbai, kritęs pasitikėjimo savimi lygis, per garsiai girgždanti lova, nerimas dėl to, kaip lietuviai sužais krepšinį, neatiduotos skolos - kokios yra pagrindinės priežastys, stabdančios jus pakeliui į aukščiausią malonumo tašką.

Jums - storo užpakalio diena

Nepaisant to, jog paprastai jūs pasitikite savo kūnu, tuomet, kai nepasitikėjimo išvaizda sėkla pasėjama jūsų galvoje, susijaudinimas pradeda blėsti ir jūs prarandate energiją ir atsipalaidavimą, kurie reikalingi, kad patirtumėte orgazmą.

Kaip tai įveikti: Užgožkite šias neramias mintis apie kūną savo aimanomis ir dejonėmis. Gal tai skamba šiek tiek kvailai, tačiau skleisdama tokius garsus jūs nukreipsite savo mintis nuo vaizdų prie klausytojų, tad galėsite džiūgauti tuo, ką daro jūsų kūnas, o ne mąstyti kaip jis atrodo.

Jūs per daug stengiatės

Jūsų vyras dėl jūsų atvyko į miestą ir jūs stengiatės, kad tai atpirktų visas jo pastangas. Bet kuo ilgiau jūs abu dėl to dirbate, tuo labiau atrodo, kad jūsų orgazmas vis labiau tolsta.
Tai moterų įspūdžio padarymo nerimo forma. Jos jaučia spaudimą, jog turi lengvai patirti orgazmą, todėl pasiekti aukščiausią tašką joms tampa vis sunkiau.

Kaip tai įveikti: Jei norite nutraukti šį uždarą ratą, tebūnie orgazmas nebebūna jūsų tikslas. Vietoj to, mėgaukitės tuo malonumu, kurį jaučiate ir nesutelkite dėmesio į žaidimo pabaigą.
Jei jaučiate, kad tai jums nepavyks, padarykite pertraukėlę ir šiek tiek „atsijunkite" (pavyzdžiui, kelioms minutėms išeikite iš kambario). Išsisklaidys ne tik spaudimas, tačiau kai vėl būsite pasirengusi, būsite labiau susijaudinusi ir kur kas arčiau finišo tiesiosios.

Jūsų smegenys okupuotos minčių

Nėra geresnio įtampą mažinančio dalyko nei orgazmas - didelės hormono oksitocino dozės, išsiskiriančios organizme po orgazmo, gali net gi sumažinti jūsų streso lygį.
Kai jūsų kasdieniniai darbai okupuoja jūsų mintis, yra sudėtinga pasiekti aukščiausią tašką: tyrimai parodė, kad moterims lengviau pasiekti orgazmą, jei jų smegenų centrai, siejami su jų nerimu, yra tiesiog išjungti.

Kaip tai įveikti: Sumažinkite vidinio balso garsą susitelkdamos vien tik tai į pojūčius. Įsiklausykite, kaip jaučiate kiekvieną judesį ir prisilietimą. Jei atsėlins mintys apie dienos darbus, vėl susitelkite į tai, kas vyksta jūsų abiejų kūnams.

Jūsų vyras yra priešų sąrašo viršuje

Tramdomas pyktis vyrui gali trukdyti jūsų galimybei pasiekti orgazmą. Apmaudas atitraukia dėmesį nuo malonių pojūčių, todėl yra sunkiau patirti orgazmą.

Kaip tai įveikti: jei tai nedidelis pyktis, pabandykite tai išsiaiškinti prieš mylėdamosis. Visko išsiaiškinimas gali sukurti intymumą, todėl jūs būsite imlesnė seksualiam ryšiui. Jei turite didesnių problemų, jūsų troškimas gali apskritai išnykti. Jei norite atkurti savo santykius ir susigrąžinti savo orgazmus, verta apsilankyti pas porų psichologus.