Kaip išbalinti dantis?

Reikės arbatinio šaukštelio patinkančio aliejaus. Geriausiai tinka kokosų aliejus, bet galima naudoti ir alyvuogių ar saulėgrąžų. Visai netinka rapsų aliejus.

Aliejų paimkite į burną ir skalaukite juo dantis apie 20 minučių. Baigus, aliejų išspjaukite ir kaip įprastai išsivalykite dantis. Šią procedūrą geriausia kartoti ryte ir vakare. Jau po savaitės dantys bus gerokai baltesni, o dantenos gerokai sveikesnės.

Aliejaus nuryti nepatartina. Be to, jei skalausite su kokosų aliejumi, jo į praustuvą geriau neišspjaukite. Šis aliejus greitai kietėja, todėl gali užkimšti kanalizacijos vamzdį.

Kaip užriesti blakstienas?

Užriesti blakstienas galima su blakstienų rietikliu. Tačiau viena maža gudrybė leis jas užriesti labiau ir tokias išlaikyti ilgiau.

Įjunkite plaukų džiovintuvą ir karštą srovę nukreipkite į metalinį blakstienų rietiklį. Džiovintuvą laikykite 15 centimetrų atstumu. Šildykite 10 sekundžių. Palaukite 30 sekundžių ir pirštu patikrinkite ar rietiklis nėra karštas. Jis turėtų būti šiltas.

Šiltu rietikliu suspauskite blakstienas ties pagrindu ir palaukite apie 30 sekundžių. Dar šiltas blakstienas nudažykite tušu.

Kaip be vandens nušveisti odą?

Odos šveitimas suaktyvina kraujotaką, padeda atsikratyti celiulito ir nuvalo seną odos sluoksnį. Tačiau dažnai rytais jam nebūna laiko, o vakare tingisi vėl lįsti į dušą. Tačiau tą patį rezultatą galima pasiekti sausu odos šveitimu.

Tam reikės natūralių šerių šepečio, su juostele plaštakai. Gali būti ir su ilga rankena, bet bus ne toks patogus. Sukamaisiais judesiais, švelniai spaudžiant reiktų masažuoti visą kūną. Ypač atidžiai ir nuosekliai tose vietose, kur yra celiulito ar išsausėjusi oda. Po procedūros odą reiktų patepti mėgiamu kūno aliejumi.

Šią procedūrą itin patariama atlikti ryte prieš dušą, nes aliejus apsaugos odą nuo išsausėjimo. Tačiau ją puikiai galima pasidaryti ir vakare, žiūrint mėgstamą filmą.

Kaip atsikratyti maišelių po akimis?

Pabrinkę paakiai gali išduoti itin linksmą praėjusį vakarą arba, kad artėja tos dienos. Grožio specialistai tokiu atveju pataria gerti daug vandens, vengti kavos, druskos ir gerai išsimiegoti.

Tačiau jei norisi greito rezultato, reikės kelių minučių, vatos apskritimų ir vėsaus pieno. Sudrėkinkite vatos apskritimus pienu ir uždėkite ant paakių ir žandų viršutinės dalies. Palaukite apie keturias minutes ir veidą nusiprauskite šaltu vandeniu.

Pienas ne tik sumažina paakių paburkimą, bet ir juos pašviesina. Akys bemat atrodo pailsėjusios ir žvalios.