Anksčiau Victoria neišlįsdavo iš savo pačios kurtų siaurų suknelių, visos jos figūrai suteikė moteriškumo, gundančiai priglusdamos prie kūno. Minimalistines Victorios sukneles pamėgo ir kitos garsenybės: aktorės Blake Lively, Cameron Diaz, Anne Hathaway, atlikėjos Beyonce, Nicole Scherzinger, manekenės Miranda Kerr, Heidi Klum ir dar galybė kitų.

Anksčiau Victoria rinkdavosi prigludusius apdarus, AP, Sipa Press, Mavrixonline/Scanpix nuotr.

Tarp V. Beckham kūrybos gerbėjų - aktorės Drew Barrymore, Blake Lively. AOP nuotr.

Tačiau laikui bėgant V. Beckham kūryba ėmė kisti, jos kolekcijose atsirado daugiau laisvų modelių, oversized siluetų. Victoria taip pat pradėjo rengtis platesniais apdarais. Ir ne veltui – nauji didesni siluetai jos figūrą paverčia dar smulkesne, o apie V. Beckham troškimą atrodyti kuo liekniau greičiausiai jau teko girdėti ne kartą.

V. Beckham, AOP nuotr.

Dabar V. Beckham kuria laisvesnių siluetų drabužius, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Deja, padidintų siluetų drabužiai ne visuomet pabrėžia lieknumą, apvalesnių formų moteris jie paprastai stambina, o smulkutes – lieknina. Lieknos moterys, vilkėdamos plačius drabužius, atrodo dar lieknesnės, tad Victorią vis dažniau galima pamatyti mūvinčią madingas plačias kelnes, vilkinčią oversized paltus, liemenes ar sukneles. Prie plačių drabužių ji neretai derina aukštakulnius, kurie ilgina figūrą ir akcentuoja liesas kojas.

V. Beckham, AOP nuotr.

V. Beckham, AOP, Reuters/Scanpix nuotr.

V. Beckham, Mavrixonline, AOP, Reuter/Scanpix nuotr.

Kad laisvi drabužiai lieknintų, nepakanka vilkėti XL dydžio sportinį kostiumą, drabužiai turi būti tinkamų siluetų ir audinių. Puiku, jei apdarai minimalistiniai, siūti iš standesnių audinių, konstruktyvūs, būtent tokius dažniausiai renkasi ir mados ikona tituluojama V. Beckham.

V. Beckham, AOP, Mavrixonline/Scanpix nuotr.