Konsultuoja Viktorija Česonytė, verslo konsultavimo įmonės "Panikos Zona" bendraturtė.

Elle Martin ir Žilvinas Grigaitis

Elle yra estetė, ji mato detales, yra emocinga. Nenuostabu, kad pasirinko simpatišką, patrauklų vyrą, kuris žino, kaip maloniai nuteikti ir nustebinti moterį. Žilvinas yra tarsi idėjų generatorius. Jis pradeda darbus, įpusėja, bet sunkiai šiuos baigia, o Elle visuomet pabaigia savo projektus. Jie puikiai papildo vienas kitą.

Organizatorių nuotr. Elle Martin ir Žilvinas Grigaitis.

Jei Elle mato detales, Žilvinas yra toliaregiškesnis ir gali įvertinti perspektyvą. Todėl jų bendri projektai turi verslią ateitį. Žilvinas yra išlaidus, o Elle taupi, todėl šeimoje ji yra finansinis saugiklis visomis prasmėmis. Yra tikimybė, kad santykiai gali išsisemti dėl Elle emocionalumo, sprendimo čia ir dabar, tačiau Žilvino pagalbininkas yra jo toliaregiškumas ir ištvermė. Žilvinas supranta šios santuokos naudą, todėl maksimaliai stengsis išlaikyti palankią aplinką ir prevenciškai palaikys gerą atmosferą.

Monika Dirsytė ir Oskaras Koršunovas

Monikai reikalinga kompanija, todėl ji blogai jaučiasi viena, stengiasi dėl santykių. Oskaras yra individualistas, prioritetas – jo paties interesai. Monika kruopšti, uoli, daug dirba, o pinigai jos rankose tiesiog tirpsta. Oskaras irgi nėra taupus, tačiau mąsto strategiškai ir investuoja.

T. Vinicko nuotr. Monika Dirsytė ir Oskaras Koršunovas.

Šios poros kaip vieneto nevertinčiau. Oskaro ir Monikos santykiai grindžiami intymiais santykiais. Monika yra paklusni, o Oskaras valdingesnis. Visa kita jų santykiuose yra išvestiniai dydžiai.

Eglė Ačaitė ir Jonas Valančiūnas

Priešingų polių pora, kuriuos vienija lygiaverčiai intelektiniai gebėjimai. Jonas strategas, o Eglė gyvena čia ir dabar, Jonas mato detales, o Eglė vertina visumą, Jonas greitai apsisprendžia, o Eglė ilgai analizuoja visas įmanomas variacijas. Abu situacijas vertina racionaliai ir vadovaujasi logika. Tačiau Jonas gali priimti sprendimą, po kurio laiko apsvarstyti ir jį pakeisti, o Eglė iš noro priimti teisingą sprendimą užstringa analizės procese.

T. Vinicko nuotr. Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė

Ši šeima turi ir paslėptą pavojaus mygtuką, nes abu yra išlaidūs ir nesirūpina savo saugia finansine ateitimi, vieną dieną juos gali užklupti finansiniai rūpesčiai. Abu linkę kurti savas taisykles, todėl daug laiko ir energijos iššvaisto pozicijų derinimui. Tačiau jų stiprybė yra tai, kad abiems reikalingas palaikymas – jie vienas kito parama. Ši pora puikiai dera seksualiai.

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis

Turi klasikinės poros savybių: Oksana emocionalesnė, o Simas vadovaujasi logika. Galima numanyti, kad Simas kuria savas taisykles, o Oksana puikiai prisiderina, pasižymi ir diplomatišku bendravimu. Yra gana toliaregiški ir mąsto strategiškai, todėl sprendimus priima gana greitai, bet ne impulsyviai. Racionaliai įvertina situacijas ir priima jiems naudingiausius sprendimus. Galima įtarti, kad abu savo santuoką vertino, numatydami ateitį.

Š. Mažeikos nuotr. Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis

Planuoja savo finansus, vertina rizikas, nors kartais ir paišlaidauja. Simas yra užsispyręs, Oksana – atkakli. Šioje poroje ryžtingesnė yra Oksana, greičiausiai ji dažniau paskatina Simą vienam ar kitam sprendimui, o šis linkęs greitai apsispręsti, susidaro įspūdis, jog Oksana šiuose santykiuose lyderis. Įdomu tai, kad jie puikiai papildo ir taip jau stiprias vienas kito savybes. Abu yra individualistai, tačiau jų santykiams į naudą tai, kad abiems svarbus intymumas. Savo darbotvarkes jie planuoja taip, kad galėtų daugiau laiko praleisti kartu.

Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir Romanas Čeburiak

Poroje viešpatauja kūrybinis požiūris. Abu geba pasiekti optimalų rezultatą. Aistė yra ambicingesnė, bet išgyvena dvilypumą, todėl užtrunka, kol apsisprendžia. Kadangi mąsto logiškai ir strategiškai vertina įvykius, nugali gerasis pradas.

T. Vinicko nuotr. Aistė Jasaitytė Čeburiak ir Romanas Čeburiak.

Romanas turi gebėjimą vienu metu dirbti su keliais projektais, o Aistė labiau koncentruojasi į vieną sritį, todėl vienas kitą papildo. Aistė žvelgia į priekį, o Romanas mato detales. Ištikus konfliktui jie laužo klasikinį šeimos moters ir vyro modelį, nes Aistė ieško sprendimų, o Romanas gali cikliškai vis grįžti prie probleminio lauko. Rafinuotai seksuali pora.

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Abu turi daug nerealizuotų svajonių ir išgyvena savirealizacijos trūkumą. Ineta yra intelektualesnė ir nuoseklesnė. Deividas realizuoja savo kūrybinį potencialą, o Ineta viską sudėlioja į sistemą. Deividas pradeda ką nors, o Ineta prisiima atsakomybę tai pabaigti.

M. Jurkutės nuotr. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas.

Ineta labiau orientuota į profesinę sritį, todėl gali būti, kad ir santykiai yra vienas iš apskaičiuotų žingsnių, nors Deividas potencialiai geras meilužis ir dėmesingas vyras. Ineta yra šių santykių pagrindas, ji Deividui ir moteris, ir motina viename asmenyje. Ineta geba sumaniai pakišti savo sprendimus Deividui, lyg tai būtų jo galutinis žodis.