Visos šios žavios damos jaunystėje arba dabar yra santykiavusios su moterimis ir nesidrovi to pripažinti viešai. Tikrai drąsus žingsnis, prisipažinti, jog jas seksualiai traukia moterys. Tačiau daugelio vyrų tai negąsdina, o tik įaudrina...

Aktoriaus Johnny Deepo mylimoji Amber Heard neslepia savo potraukio moterims. Tačiau panašu, kad moterų numylėtiniui tai visai patinka, nes jis labai mėgsta seksą trise...

Amerikiečių aktorė Gillian Anderson prisipažino, kad studijų metais susitikinėjo su merginomis ir turėjo su jomis lytinių santykių.

Aktorė ir dainininkė Evan Rachel Wood 2012 metais viešai prisipažino, kad jai patinka moterys. „Aš nuoširdžiai myliu vyrus, tačiau negaliu atsispirti ir moterims." - sakė dainininkė.

Britų dainininkė Jessie J neslepia, kad ją traukia ne tik karšti vaikinai, bet ir merginos, Jessie yra biseksuali. Ji nebijo atvirauti, kad jos svajonių mergina - Rihanna.

Filmo „Greiti ir įsiutę" žvaigždė Michelle Rodriguez neslepia potraukio tos pačios lyties atstovėms. Moteris teigė, kad jai moterys yra daug gražesnės ir švelnesnės, todėl meilė joms yra normali.

Aktorė ir modelis Megan Fox papasakojo apie savo potraukį Angelinai Jolie duodama interviu dienraščiui „Britain's Heat". M. Fox, kuri neseniai prisipažino, kad yra biseksuali, taip pat pridūrė: „Jei galėčiau būti Angelinos mergina, būčiau labai laiminga."

Filmo "Čarlio angelų" žvaigždė Drew Barrymore patvirtino daugelį metų sklandžiusius gandus, kad ji yra biseksuali, ir pareiškė miegojusi su "daugybe moterų".

Populiariame televizijos seriale "Nusivylusios namų šeimininkės" vaidinusi aktorė Drea De Matteo taip pat yra biseksuali. Moteris tvirtino, kad jai daug lengviau užmegsti santykius su dailiosios lyties atstovėmis, nei su vyrais.

Aktorė Lindsay Lohan, susitikinėjo su didžėja Samantha Ronson. Mergina neigė gandus apie savo homoseksualią orientaciją, bet vėliau pripažino esanti biseksuali.

AFP, AP, Reuters/Scanpix nuotr.