Turbūt būtų sunku surasti vyrą, kuriam nepatinka, kai moteris jį tenkina oraliniu būdu. Ne vienas jų fantazuoja apie ejakuliaciją ant veido, krūtinės arba į burną. Tačiau daugeliui moterų nepatinka, kai vyrai „baigia“ jos burnoje, ne dėl pačio fakto, o dėl spermos skonio.

Žinoma, nebūtina jos nuryti, galima išspjauti į šalia esančią servetėlę ar dubenėlį. Bet jeigu pasiryžai praryti (juk kai kurie moksliniai tyrimai teigia, kad spermoje daug naudingų medžiagų), turėtum žinoti, kuo pamaitinti vyrą prieš sekso žaidimus. Pasirodo maistas turi didelės įtakos spermos skoniui.
Reiktų atkreipti dėmesį ir į tai ar vyras rūko, ar vartoja alkoholį, kavą, vaistus, ar valgo itin riebų maistą. Šie faktoriai nulemia prastą spermos skonį, bet ir gadina spermos kokybę.

Siūlome atkreipti dėmesį į produktus, kurie gerina jos skonį. Ji tampa ne tokia karti ar net rūgšti. Tačiau šiuos produktus reiktų vartoti ne prieš pat minetą, o ne mažiau nei 3 valandas. Tiek laiko pakaks maisto medžiagoms suvirškinti ir „nuplaukti“ TEN.

Spermos skonį gerina:

Vaisių sultys ir švieži vaisiai. Tinkamiausi - ananasai, kiviai, mangai, persikai, obuoliai.

Jogurtas.

Daržovės. Tinkamiausios - pomidorai, agurkai, baklažanai.

Prieskoninės daržovės - petražolės, kalendra

Jūrų gėrybės. Tinka pačios įvairiausios. Visi jūriniai produktai - ne tik yra sveiki visam organizmui, bet ir pagerina spermos kokybę.