Vyrai, vyručiai! Nustebinkite savo antrąją pusę ir padovanokite jai erotinį romaną. Galiu garantuoti, jog vos po kelių perskaitytų puslapių ji kris jums į glėbį ir atsidėkos už tokią staigmeną itin karšta naktimi. Šią dovaną galima pavadinti truputį savanaudiška, tačiau jei patenkintos abi pusės, kodėl gi to neišbandžius?

Erotines fantazijas žadinančias knygas galite pabandyti skaityti drauge. Prisiglaudę vienas šalia kito, pajusite, kaip vaizduotės sukelti smegenų impulsai siunčia signalus kūnui, ir šis pamažu įkaista, o tuomet rankos pačios pradeda glamonėti partnerį... paskui knyga patraukiama į šalį. Tačiau perskaitytos erotinės scenos išlieka vaizduotėje ir kiekvienam partneriui pažadina laukinę aistrą.

Štai kelios knygos, kurios įkaitins jūsų fantazijas ir paįvairins seksualinį gyvenimą.

1 KNYGA. Aistra pulsuojantis vokiečių rašytojos Sandros Henke romanas „Mergaičių akademija" yra vienas pirmųjų erotinių romanų Lietuvoje. Kraują kaitinantis romanas yra pažymėtas „S" ženklu, todėl aiškus amžiaus cenzas leidžia įsivaizduoti, kokių pikantiškų scenų galima rasti knygoje.

Romane pasakojama apie jaunąją Emą, kuri nepažįstamame aistrų pasaulyje jaučiasi naujokė. Užgriuvusi mokslų našta nepatyrusią abiturientę verčia ieškoti jaukios priebėgos. Slaptasis mergaičių internato lolitų klubas, kurio vienintelis tikslas - patirti intymų malonumą, padės merginai atverti magiškas viliojančio pasaulio duris. Tėra vienas būdas pabėgti nuo realybės - beribė aistra.

2 KNYGA. Kita tabu neturinti knyga „Tyli naktis. Be cenzūros" - apie šeimą, švenčiančią Kūčias. Erotika ir šventinė Kūčių vakarienė, rodos, du nesuderinami dalykai, tačiau įvykiai pakrypsta netikėtai. Ši Mario Martinsono knyga - provokuojanti, netikėta, kiek keista. Ją siūlau perskaityti visiems, kurie domisi lyčių santykiais, seksualumu, žmogaus gebėjimu fantazuoti ir kurti. „Tyli naktis. Be cenzūros" yra tikrai geras erotinis romanas, kuriame nėra paaugliško seilėjimosi, nuvalkiotų klišių. Ši knyga atgaivins kiekvieną kibirkštėlės užsinorėjusią porą. Be to, knygą skaityti visai kas kita, nei žiūrėti pagal ją sukurtą filmą.

3 KNYGA. Prieš beveik pusšimtį metų išleistas romanas „Portnojaus skundas" yra pats skandalingiausias Philipo Rotho romanas. Autorius buvo kaltinamas ne tik seksualiniu ištvirkimu, bet ir prieš savo tautą nukreiptu patologiniu antisemitizmu. Dorovingi kritikai šią knygą niekinamai vadino „masturbacijos romanu", o žydų ortodoksai - „komunistuojančio gojaus skiedalais". Ši knyga buvo uždrausta keliose katalikiškose šalyse dėl atvirai aprašomų sekso scenų.
Pagrindinis knygos (anti)herojus - religingoje žydų šeimoje užaugęs jaunas, gražus ir respektabilus Naujojo Džersio žmogaus teisių komisijos darbuotojas - iš tikrųjų yra dėl sekso pamišęs ir nuolatinio kaltės jausmo kamuojamas neurotikas. Jam labai patinka šiksos - ne žydų tautybės merginos, tačiau mylėtis su jomis žydui negalima!
Knygoje aprašomas neva tikras psichinis sutrikimas, psichiatro O. Spielvogelio pavadintas „Portnojaus negalavimu", kuriam būdinga nuolatinė etinių impulsų sankirta su nepaprastais, dažnai iškreiptais lytiniais troškimais. Atviros scenos knygoje nuteikia itin drąsiems žaidimams lovoje. 

4 KNYGA. „Penkiasdešimt pilkų atspalvių" sugundys, užvaldys ir išlaisvins fantaziją. Erotinis romanas apie neįprastus vyro ir moters santykius sukėlė revoliuciją erotinių knygų pasaulyje. Literatūrą studijuojanti Anastazija Stil, nenoromis nuvykusi imti interviu iš jauno, žymaus ir pasakiškai turtingo verslininko Kristiano Grėjaus, supranta sutikusi patrauklų, tačiau keistą baimę keliantį vyrą. Nusprendusi, kad susitikimas susiklostė nevykusiai, nepasitikinti savimi Ana mėgina tą gražuolį vyrą pamiršti, bet vieną dieną jis netikėtai išdygsta jos darbovietėje ir... neįprasti santykiai prasideda. Tada Ana supranta - ji geidžia to vyro taip, kad neatsispirs. O Kristiano Grėjaus įspėjimas, kad geriau jo vengti, tik dar labiau audrina.

Užsimezgus aistringam romanui, Grėjus pareikalauja pasirašyti sutartį, pagal kurią jam būtų leista visiškai valdyti merginos gyvenimą. Pasirodo, žavusis verslininkas yra kankinamas vidinių demonų ir neįprastų poreikių. Pažindama Kristianą, mergina atranda savo troškimus ir atskleidžia tamsias Grėjaus paslaptis, kruopščiai slepiamas nuo visuomenės... 

5 KNYGA. Ericos Jong romanas „Skrydžio baimė" tai novatoriška, nevaržoma Izadoros istorija ir jos laisvo skrydžio troškimą, sukėlusį nacionalinę sensaciją. Ji kurstė svajones ir kėlė ginčus. Rašytojas Henris Mileris išpranašavo, kad „ši knyga įeis į literatūros istoriją... jos dėka moterys suras savo vietą literatūroje ir padovanos mums puikias sekso, gyvenimo, džiaugsmo ir nuotykių sagas." Šiandien, praėjus daugiau kaip trisdešimčiai metų nuo knygos išleidimo, revoliucingasis romanas, pasakojantis apie savęs ieškojimą, išsilaisvinimą ir moters brendimą, tebėra toks pat aktualus ir seksualus.

Pagrindinė knygos herojė - Niujorke gyvenanti rašytoja, palaido gyvenimo būdo mėgėja Izadora Ving. Ji kartu su savo vyru psichoterapeutu Benetu atvyksta į psichoterapeutų kongresą Vienoje. Ten susipažinusi su anglų kilmės psichoterapeutu Adrianu ir apakinta aistros bei jo įkalbinėjimų, pabėga su juo ir keliauja po Europą... 

O desertui pateikiu ištrauką iš knygos „Mergaičių akademija":

„Mergaitės šoko aplink jį, vis dar dėvėdamos mokyklines uniformas: sijonėlius iki kelių, kuriuos ties juosmeniu buvo keletą kartų apsivyniojusios ir taip susitrumpinusios, kad medžiaga vos dengė švelnius sėdmenis, bei siauras palaidinukes, pro kurias prasišvietė iškilę krūtų speneliai..."

Ar verta ginčytis, kad tai tikrai įaudrina vaizduotę?