Nuslopus pirmųjų pasimatymų drebuliukams ir apmirus drugeliams pilve, galite atsipeikėti belankstydama jo kojines ar vedžiodama jo šunį. Tokiais atvejais dažniausiai kyla mintys apie vienuolyną, o ne naujus santykius.

Tačiau bijoti nėra ko – mes pasistengėme ir sudarėme sąrašą, kuriame aprašyti 10 dažniausiai sutinkamų meilės žaidėjų tipų. Kaip juos atpažinti? Pasitikėti ar bėgti nuo jų? Trumpai ir aiškiai:

 „Pats pačiausias“ vaikinas: Šitą klasikinį narcizą atpažinti lengva - jums apsikabinus per jūsų petį jis žiūri į veidrodį ir taisosi plaukus.
Už: Jis išvaizdus.
Prieš: Dažniausiai jis nėra toks geras, kaip pats apie save galvoja ir pasakoja kitiems.

Badaujantis menininkas: Pažinsite šitą vaikiną, nes jis dirbs padavėju ir lauks, kad jo kruopščiai parašyta knyga taps bestseleriu, jo muzikinis įrašas jį stebuklingai išgarsins ar paveikslai kainuos milijonus.
Už: Jis geidulingas ir puikus lovoje.
Prieš: Sulaukęs 40, jis tebegroja metalo grupėje ir tikisi, kad vieną dieną ji išgarsės, be to, vis dažniau sulauks pastabų, kad dailininkų darbai dažniausiai pabrangsta po jų mirties...

Metroseksualas: Šitas vaikinas yra matęs visus jums patinkančius serialus – nuo „Liežuvautojos“ iki „Sekso ir miesto“, jis juos kaupia ir mielai juos dar kartą pasižiūrės.
Už: Jis žino, ar jūsų rankinė dera prie lūpdažio ir žino geriausią vietą mieste, kur galima pasidaryti manikiūrą.
Prieš: Sunku pasakyti, ar jis ne gėjus.

Viršininkas: Šitas vaikinas iš tikrųjų nėra JŪSŲ, tačiau jis yra  direktorius – DIDELIS VIRŠININKAS – toks, kuris priverčia savo darbuotojus drebėti bei mėgsta demonstruoti savo autoritetą.
Už: Jis yra užsispyręs ir nebijo siekti to, ko nori.
Prieš: Retkarčiais su jumis elgiasi kaip su darbuotoja, o ne su partnere.

Kazanova: Tikras romantikas, šitas vaikinas susižadėjęs buvo daugiau kartų, nei jūs galite suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų. Jis visada įsitikinęs, kad kitą kartą sutiks tą VIENINTELĘ.
Už: Jis apipils jus liaupsėmis ir komplimentais.
Prieš: Kai tik parodysite jam, kad esate žmogus (pavyzdžiui, atsirūgsite po vakarienės), jis pakeis jus kita VIENINTELE.

Profesorius: Šitas vaikinukas yra genijus (arba mažų mažiausiai tiki, kad toks yra), valandų valandas gali kalbėti apie kvantinę fiziką arba astronomiją.
Už: Jo labai įdomu klausytis.
Prieš: Kadangi jis „viską žino“, jūs niekada nebūsite teisi.

Dėdė Jonas: Šitas vaikinas apie jus žino viską, nuo to, kokią mokyklą baigėte, iki to, kokį medų dedatės į savo popiečio arbatėlę, tad jis viską gali suplanuoti.
Už: Jums niekada nereikia aiškinti, ką jūs darote.
Prieš: Jums niekada nereikia aiškinti, ką jūs darote, nes jis tai jau žino.

Tas VIENINTELIS: Šį vaikiną pažinsite iš balandžių, lengvo vėjelio ir  romantiškos muzikos, grojusios fone, kai jūs susipažinote. 
Už: Na, jis yra tas VIENINTELIS!
Prieš: Jis egzistuoja tik 1930 – ųjų metų filmuose.

Geriausias draugas: Pažįstate tokį vaikinuką, nes jau begale metų esate geriausi draugai.
Už: Jis jus pažįsta ir VIS TIEK jus myli.
Prieš: Jei pradėsite susitikinėti, rizikuosite sužlugdyti puikią draugystę.

Vaikinukas su akcentu iš mažos neaiškios šalies, kurios pavadinimo jūs negalite prisiminti: Tokį vaikiną sutiksite klajodama po parką arba nedidelėje kavinukėje.
Už: Jo akcentas atima jūsų žadą.
Prieš: Jis nori jus vesti tam, kad galėtų gyventi Europos Sąjungoje.