4 porcijoms reikės:

4 tortilijų (jei nemėgstate tortilijų, galite naudoti lietinius blynus);

Įvairių vaisių: bananų, apelsinų, kivi, kriaušių, persikų, ananasų (vaisius galima naudoti tiek konservuotus, tiek šviežius);

Įvairių uogų padažui.

Gaminame:

Vaisius supjaustome kubeliais. Imame tortiliją, truputį vaisių dedame ant tortilijos ir gražiai suvyniojame. Tortiliją patepame tirpintu sviestu ir apkepame grilyje arba keptuvėje.

Padažas:

Į dubenį dedame miško uogų (gervuogių, aviečių, mėlynių), truputį cukraus ir sutriname trintuvu. Gautą masę galima kelias minutes pavirti.

Į lėkštę dedame tortiliją, įdarytą vaisiais, paskaniname miško uogų padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją