Dviems porcijoms reikės:

100 g porų,
100 g pomidorų,
75 g geltonųjų paprikų,
250 g baltagūžių kopūstų,
350 g brokolių,
150 g žiedinių kopūstų,
100 g salierų,
½ pundelio čiobrelių,
750 ml daržovių sultinio,
Po ½ pundelio petražolių ir svogūnų laiškų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Daržoves nuvalykite ir nuplaukite. Porą supjaustykite žiedais. Pomidorus perpjaukite pusiau, išpjaukite kotelio pagrindą ir supjaustykite skiltelėmis. Geltonąją papriką perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite juostelėmis.

Baltagūžius kopūstus supjaustykite šiaudeliais. Žiedinius kopūstus ir brokolius stambiai supjaustykite. Saliero stiebą supjaustykite juostelėmis.

Paruoštas daržoves sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Žalumynus nuplaukite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją