Įspūdingiausios šių metų suknelės nebuvo tos, kurios apnuogina kuo daugiau kūno (tačiau akivaizdu, kad apie naująjį apsirengimo kodeksą kažkas pamiršo informuoti Gwyneth Paltrow ir Uma Thurman). Šiais metais Oskarų įteikimo ceremonijoje vyravo klasika – pradedant nepriekaištingai atrodančia Ali MacGraw, pasipuošusia balto šilko palaidine ir elastingu juodu sijonu, ir baigiant Reese Witherspoon, kuri buvo pasidabinusi juoda, nėriniais puošta Valentino suknele, lūpas pasidažiusi skaisčiai raudona spalva ir šukuoseną akcentavo baltomis garbanomis.

Netgi Jennifer Connely apdarai, kuriuos sukūrė bekompromisiškai modernus modeliuotojas Nicolas Ghesquiere iš Balenciaga mados namų, savo išvaizdai suteikė senų mokyklos laikų žavesio akcentą apsijuosdama ilgu šampano spalvos šifoniniu šaliu. Su keliomis išimtimis – Kate Winslet, pasipuošusia akį rėžiančio raudonumo suknele, kuri buvo keletu tonų ryškesnė už kilimą po jos kojomis, Halle Berry, pasidabinusia rausvai rudos spalvos taftos suknele, kurią sukūrė iš Libano kilusi dizainerė Elie Saab – spalvų paletė buvo delikačiai prislopinta.

Žavingai atrodė Nicole Kidman, pasipuošusi rausva ilga Chanel šifono suknele, Kristen Dunst – įstrižai kirpta Christian Dior suknele, atidengiančia nugarą ir Cameron Diaz – margu, beveik persišviečiančiu Ungaro aukštosios mados kūriniu.

Iš vyrų garderobo galima buvo spręsti, kad Oskarų įteikimo ceremonija buvo nesėkminga diena peteliškių gamintojams. Mada dėvėti įprastinius kaklaraiščius su smokingu ne tik pasiekė kritinę masių ribą, bet netgi ir Denzel’is Washington’as nepamalonino tradicionalistų dėvėdamas marškinius su apvalia apykakle ir peteliškę padabinęs metaline sąsaga. Tačiau vis viena, teigdami, kad šis nežymus aprangos taisyklių pažeidimas buvo vienas didžiausių vakaro netaktų, galime drąsiai sakyti, kad per kelerius pastaruosius metus tai buvo ceremonija, kai kino žvaigždės buvo apsirengę geriausiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją