„Malvinoje“ nėra karstyklių ir laipyklių, kurias esame įpratę matyti kituose vaikų žaidimų kambariuose. „Malvina“ yra ramiųjų žaidimų kambarys. Čia mergaitės gali pasipuošti, žaisti su lėlėmis, pasimokyti rankdarbių“, - sakė mergaičių žaidimų kambario vadovė Rūta Trainytė.

„Būna momentų, kada tėvams skubiai prireikia tvarkyti reikalus ar tiesiog apsipirkti, nueiti į koncertą, sporto klubą ar kino teatrą. Štai tuomet tėveliai ir gali „Malvinoje“ palikti savo vaikučius. Ne visuomet vaikams norisi tik šokinėti ir karstytis, vaikai mėgsta ir tarpusavyje pabendrauti, susirasti naujų draugų, užsiimti įdomia veikla“, – teigė vadovė.

Kambarys įsikūrė Šiaurės miestelyje, S. Žukausko gatvėje 33, netoli prekybos centrų „Hyper Rimi“ ir „Banginis“. „Malvina“ darbo dienomis dirba nuo 15 iki 22 valandos, o savaitgaliais – nuo 10 iki 22 valandos.

„Berniukų tėveliai, užsukę i „Malviną“, mūsų iškart klausia: „Ar priimate ir berniukus?“. Taip, žinoma, juk berniukams smagu bendrauti su mergaitėmis. Nors čia ir nėra tradiciniu berniukišku žaislu laikomų mašinyčių, „Malvinoje“ jie turi ką veikti, todėl yra visada laukiami. Kartu su mergaitėmis jie gali piešti, žaisti su lėlėmis ar, tarkime, statyti palapines ir persirengti piratais“, – mano R. Trainytė.

„Malvina“ nepriklauso jokiam stambiam koncernui - ji įkurta privačių smulkių Lietuvos verslininkų lėšomis. Jei verslo idėja pasiteisins, jos įkūrėjai ketina plėstis ir į kitus Lietuvos miestus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją