Tai – pagirtinas Williamsono žingsnis. Šio dizainerio, kuris greičiau numirtų, nei imtų kurti oficialius ar minimalistinius drabužius, pagrindinė parduotuvė bus atidaryta šiais metais Londone. Pirmasis jo demonstruotos kolekcijos modelis aiškiai nusakė jo „tai kur gi vyksta vakarėlis“ požiūrį: šiugždantis baltas trapecijos formos paltukas ir džinsai, kurių juodos kišenės papuoštos mažais bumbuliukais.

Baltas ir švelniai pilkas velvetas netikėtai suderintas su kobaltine mėlyna, rožine ir purpurine, taip pat raštais (ypač su žaižaruojančio povo motyvais) ir išsiuvinėjimais - visa tai buvo kolekcijos atradimas. Dizaineris naudojo šifoną, satiną ir kt., iš kurių pasiuvo drugelių sparnus imituojančias rankoves palaidinėms, kaubojiškus marškinėlius ir puoštus, dekoratyvinius paltukus. Prie kai kurių modelių kaip aksesuarus Williamsonas derino didelius gyvatės odos krepšius – tą pačią medžiagą dizaineris pirmasis panaudojo ir savo kurtiems batams.

Buvo ir keletas ginčytinų modelių, pavyzdžiui, gana kukliai sumodeliuotos siuvinėtos suknelės, kurios užbaigė procesiją. Bet apskritai Williamsonas pateikė gausybę aprangos variantų ir didelį drabužių pasirinkimą, kuriais apsirengusi mieste sublizgės tiek paprasta mergina, tiek įžymybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją