4 porcijoms reikės:

4 didelių bulvių,
10 juodųjų alyvuogių,
pundelio šviežio baziliko,
50 g brinzos,
3 valg. šaukšt. aliejaus.

1. Bulves labai gerai nuplaukite ir virkite jas su lupenomis pasūdytame vandenyje maždaug 15 min. Paskui kiekvieną bulvę perpjaukite išilgai ir išskobkite jos vidų.

2. Išskobtą bulvės masę sumaišykite su smulkintomis alyvuogėmis, baziliku bei tarkuota brinza. Pagardinkite druska ir pipirais. Šia mase įdarykite išskobtas bulves, apšlakstykite viršų aliejumi ir kepkite grilyje 10 –15 min.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją