„Savo kolekcijose pritaikydami pasaulines mados ir aktyvaus gyvenimo naujoves, kiekvieną kartą siekiame žmonėms suteikti naujų pojūčių. Džiaugiamės, kad dabar ir lietuviai galės išbandyti šį originalų, pasaulyje mėgstamą judėjimo būdą“, – sakė „Audimo“ pardavimų direktorius Arvydas Povilaitis.

Zorbingas – tai nauja sporto rūšis, kai milžinišku 3 metrų skersmens dvisluoksniu kamuoliu, pasileidžiama ristis nuo kalvos, judama vaikštant kamuolyje arba „riedama“ vandeniu. Zorbingas su niekuo nepalyginamas, todėl norinčių patirti naujų pojūčių ir daug kartų apsisukti apie savo ašį, pasaulyje vis daugėja.

Pasak A. Povilaičio, nauja pavasario-vasaros kolekcija, kaip ir zorbingas, atspindi judėjimo laisvę, bei suteikia netikėtų judėjimo galimybių, todėl šios naujovės puikiai papildo viena kitą.

„Audimo“ dizainerių teigimu, šio sezono kolekciją galima apibūdinti dviem žodžiais – gaiva ir aktyvumas. Gaivos pojūtį suteiks natūralios, leidžiančios kvėpuoti medžiagos bei dominuojanti šviesių spalvų gama, o aktyvumo įkvėps raudonos spalvos gausa bei ryškiai geltonos spalvos detalės.

Atsižvelgiant į pasaulines mados naujienas, vyrų aprangoje nemažai chaki spalvos ir savita naujovė – patogūs konstrukciniai sprendimai, pvz. bėgimo striukė, susidedanti į mažą „maišelį“, prisisegamą prie diržo. Sparčiai populiarėjančiam sportui – bėgimui, sukurta itin plati, ryški ir ypač funkcionali bėgimo kolekcija.

Moterų kolekcijos linija tokia pat įvairi kaip ir moterų pomėgiai. Šį sezoną klasikines sportines – baltą, melsvą, raudoną, juodą, smėlio ir tamsiai mėlyną papildys itin madingos žalsva bei violetinės spalvos. Sportui skirtą kolekciją sudaro trys grupės – klasikinė second breath (antras kvėpavimas )grupė skirta universaliam sportui, intensyviam sportavimui skirta up in the air (devintame danguje) ir breathing (kvėpavimas) – jogą ir natūralumą mėgstančioms moterims. Pastarosios linijos drabužiai yra medvilniniai: natūralūs, minkšti ir lengvi, padėsiantys pajausti vidinę harmoniją.

Kolekcijos paįvairinimas – faktūrinėmis ir margintomis medžiagomis išsiskirianti The promissed land ir Terra incognita laisvalaikio grupė, kurios apranga skirta kelionių mėgėjoms. Itin funkcionalios naujos kolekcijos medžiagos: specialios faktūros vidiniai sluoksniai, elastiniai ir itin lengvi, pralaidūs orui, sugeriantys drėgmę audiniai nevaržo judesių ir suteikia maksimalią judėjimo laisvę. Ryškūs marginimai, plati kontrastingų spalvų gama ir patogumas – tokius šiltojo sezono aprangos sprendimus siūlo „Audimo“ sporto aprangos kūrėjai.

„Audimo“ naujovės – pavasario kolekcija ir zorbingas bus pristatyti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje bei Marijampolėje. 100 žmonių, užsiregistravusių portale www.delfi.lt, laimės galimybę išbandyti riedančią pramogą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją