Šou pradėjo Evangelista, pasipuošusi oranžinės spalvos sklanda su gobtuvu ir vienu iš žymiausių dizainerių dueto „numeriu“ – juoda korseto stiliaus suknele. Tai buvo kombinacija, kuri pristatė pagrindinę Stefano Gabbana temą, kuri galėtų būti apibūdinama kaip „techno romantika“.

Tai reiškė, kad pop spalvos – ryškiai geltona, oranžinė, salotinė ir smaragdinė mėlyna – papuošė visą kolekciją – batus, rankines, švarkus su diržais ir įmantriais susegimais. Tačiau netgi jeigu visa tai turėjo išreikšti kunkuliuojantį džiaugsmą – kaip ir vėriniai iš butelių kamštukų ar kompaktinių diskų – šie vaikinai gali kur kas daugiau nei toks tradicijų neigimas. Iš metų į metus Dolce&Gabbana vyriški kostiumai ir išskirtinės suknelės priverčia pirkėjus grįžti vėl ir vėl, tiksliau sakant, nenorima nuo jų ir nutolti.

Sezone, kai vyriški rūbai tampa pagrindine srove, Dolce&Gabbana kelnės ir kostiumai atrodė ypač aktualūs. Jie permąstė proporcijas, kad suteikti daugiau akcento pečiams – tai gali būti trumpa striukė ar švarkas sukirptas kaip kimono. Balti marškiniai su papuošimais priekyje atrodė tiesiog pritrenkiančiai ir atspindėjo dizainerių žaismą su vyrišku-moterišku stiliumi.

Specialiai šiam šou jie atnaujino Dolce&Gabbana talismaną – korseto stiliaus rūbus, kurie buvo juodos ir rožinės spalvos. To būtų užtekę visai „Chicago“ artistų komandai. Ši kolekcija atspindėjo tai, ką Dolce&Gabbana puoselėjo ilgus metus ir pavertė klasika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją