Ištikimas formai, Coviello pristatymas buvo pašvęstas mezginiams, kurie, anot dizainerio, žymiai geriau pabrėžia asmenybę nei medžiagos ar etiketės. Moksleiviški, spalvoti megztukai, papuošti širdelėmis, elniais su netikrų brilijantų akimis buvo tokio dydžio, kad atrodė lyg susitraukę po skalbimo.

Prie to derinamos kargo kelnės ir vilnonės skaros, dygsniuotas velvetas ir medvilninis audinys, papildytas į tvarsčius panašiais dryžiais. Moteriškumas ir sportiškumas kovojo tarpusavyje - vilnoniai kostiumai ir sijonai prieš nėriniuotas sukneles, banguojančio šifono medžaigomis, kurios dar turėjo senų laikų žavesio.

Serija švarku su folkloriniais siuvinėjimais pristatė puikų rankų darbą, dėl kurio Coviello ir yra žinomas, o aksesuarai – suvarstomi L.L.Bean batai ir pn. – puikiai papildė šią, rodos, kasdienai skirtos aprangos kolekciją. Ypatingą nuotaiką sukūrė virš podiumo kabėję patys tikriausi elnių ragai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją