Emanuel Ungaro savo ekstravagantiškus kūrinius karūnavo dar drąsesnėmis skrybėlėmis, apsiūtomis vaivorykštės spalvų šilku. Christian Dior kolekcijoje John Galliano visais įmanomais būdais naudojo saulutes: labai labai dideles kaip linksmas saulėtas skrybėles; labai labai mažas kaip dirbtines plunksnines blakstienas.

Jean Paul Gaultier įkvėpimas buvo šiek tiek subtilesnis – peršviečiamus sijonus puošė vėjo plaikstomos plukės, o žavingas senų gėlėtų nėrinių intarpas buvo įsiuvamas į švarkelio vidų.

Tačiau ryškiausiai gėlių motyvus išnaudojo Chanel. Karl Lagerfeld prisiminė šių mados namų etiketinę gėlę – delikačią dramblio kaulo kameliją – ir nuklojo ją žibančiais briliantais. Galbūt lelijos paauksavimas galiausiai nėra tokia prasta mintis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją