Per daug skaistalų


Skaistalai turi suteikti natūralų žavų raudonį. Kaip kad J.Low. Ji perprato šį meną. Padažykite į skaistalus šepetėlį, nukratykite jį ir tuomet ryškinkite skruostikaulius.

Jei atrodote taip, kad galėtumėte tik pasitepti lūpų blizgesiu, tušu ir lėkti pro duris – reiškia, viskas gerai.

Geriausia skaistalų spalva? Rožinė ar persikinė. Ieškokite švelniai blizgančių skaistalų, rožinės, persikinės spalvos – jos bet kokio amžiaus moters veidui suteiks gaivumo (J. Lopez ir Lara Flynn Boyle retai pasirodo be jų).

Vieta – dar svarbesnė. Nusišypsokite, patepkite skaistalų ant skruostų obuoliukų. Štai taip ir turi būti.

Siaubingi 7 dešimtmečio mėlyni akių šešėliai

Manau, kažkuri jais dažosi, nes vieną kartą gyvenime yra išgirdusi komplimentą, kad atrodo puikiai. O neatrodė. Mes trokštame komplimentų. Kažkam patinka ta palaidinė, kurią dėviu, ir dėviu ją tris dienas iš eilės. Grožį sudaro visuma, ne viena detalė. Juk norite spindėti visa.

Jūros mėlyna, tamsiai mėlyna, bet kokia mėlyna, jei jūsų paakiai papilkėję. Bet kokie mėlyni ar pilki ratilai virš akių tik išryškins patamsėjusius paakius. Kad būtų aiškiau, pavyzdys: raudona suknelė nusvilusiai odai. Matote? Netinka.

Rinkitės šiltesnius, bronzinius šešėlius ir akių pieštuką.

Brangioji, esi pavargusi?

„Atrodai pavargusi. Ar gerai jautiesi?“ Jei žmonės klausia, ar esi pavargusi, kai anaiptol nesi, kaltas gali būti makiažas. Neteisingai pasirinktos spalvos išties gali odą paversti pavargusia. Kaip? Netyčia pasirinkus spalvas, kuriose yra pilkos. Pilkšvai rausvi skaistalai, pilkšvai violetinis lūpdažis, pilki akių šešėliai – net jūsų makiažo pagrindas gali būti pilkas. Visi šie pilki tonai odai gali suteikti nuovargio įspūdį.

Kaip žinoti, kuri spalva tinka? Ant balto popieriaus lapo užtepkite naudojamos kosmetikos. Kokią spalvą matote? Jei pilką – štai ir kaltininkė. Apima nuostaba suvokus, kiek daug moterų lyg pamišusios perka naujausius alfa hidroksi, odą šviesinančius magiškus kremus, o iš tikrųjų tik makiažas jas paverčia... Na, žinote – pavargusiomis.

Senoviškai apvestos lūpos

Lūpų pieštukas nepadaro jūsų lūpų didesnių, tik gali paversti jus kloune. Taigi kaip sukurti iliuziją? Spalva ir blizgesiu. Taip – blizgesiu. Pradėkite nuo šviesesnės spalvos, ieškokite tokio atspalvio, kuris atkartotų jūsų lūpų spalvą arba būtų dviem tonais gilesnis nei tikroji jūsų lūpų spalva. Apveskite lūpų liniją, bet nė milimetro daugiau. Tuomet patepkite blizgesiu. Blizgesys atspindi šviesą ir sukuria putlumo iliuziją.

Galite žaisti su gausybe makiažo priemonių, tik venkite šių dažniausiai pasitaikančių klaidų ir visą laiką atrodysite nuostabiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją