Violetinė spalva ir jos atspalviai

Bet jis mėgstamas tokių prabangiai atrodančių moterų kaip Sofi Loren, Elizabeth Taylor ir kitų. Violetinio makiažo paradoksas tame, kad jis ir prabangus, ir avangardinis vienu metu. Arba idealus, arba kičas. Jis visada balansuoja ties “negražumo” riba. Jis patinka arba totalioms gražuolės, arba jaunoms chuliganėms. Šį sezoną jį turės pamilti visos.

Violetinis makiažas dera su juodos, aukso spalvos apranga. Norint “prisijaukinti” alyvinę spalvą reikia nepamiršti, jog ji intensyvina, ryškina geltoną, raudoną ir žalią spalvas. Jei dantų emalis, akių baltymas gelsvos spalvos, alyvinis lūpų dažas tik dar labiau jį paryškins. Violetinis tonas veidui, atvirkščiai, neutralizuos veido geltonumą.

Norint makiažui naudoti alyvinę spalvą, veido oda, o ypač paakiai, turi būti nepriekaištingi. Todėl pirmiausia pasirūpinkite savo veido oda.

Išsirinkite jums tinkantį violetinės spalvos atspalvį ir naudokite jį tada, kai norite kardinaliai pakeisti savo gyvenimą, kai norite ką nors nustebinti, “pritrenkti”, kai norite, kad aplinkiniai pakeistų požiūrį į jus, pamatytų jus “kitoje šviesoje”.

Kad violetiniai šešėliai nesuteiktų odai pernelyg blyškaus atspalvio, derinkite juos su rožiniu perlamutru, naudokite auksinę, terakotinę pudras (tai ypač tiks naujametiniam makiažui). Tik nederinkite violetinių atspalvių makiažo prie tokios pačios spalvos aprangos, nes tokios ryškios ir išraiškingos spalvos neturi būti perdaug.

Akių makiažą derinkite su lengvu lūpų blizgesiu. Lūpoms alyviniai matiniai lūpų dažai rekomenduojami su rožiniais perlamutriniais lūpų blizgesiais.

Juoda

Tai ne spalva ir ne suma visų spalvų. Tai paradoksas, tai giluma, tai paslaptis. Tai visų fatališkų moterų numylėta spalva. Juodi akių apvadai, juodi, akis gilinantys šešėliai…Tai suteikia žvilgsniui kažko žvėriško, plėšraus, tuo pačiu gundančio ir paslaptingo. Tai prabanga, abstrakcija. Tai nebyliojo kino nostalgija… Ji dera su auksu, sidabru. Prie jos nereikia papildomų taškų (pvz., raudonų lūpų – geriau blyškios). Gražu tiek šešėlis - akvarelė, tiek linija - grafika.

Pridėjus prie vienos iš mano minėtų tendencijų daug blizgesio, aukso, sidabro ir jūsų naujametinis makiažas padės jums sukurti šventinę naujametinę nuotaiką. Tai nauja, paslaptinga, gražu, netikėta… To mums ir reikia sutinkant naujuosius. Linkiu, kad Naujųjų Metų naktį makiažas būtų vertas Jūsų, gražių, prabangių, paslaptingų ponių ir panelių. Jūs, mano mielos skaitytojos, tokios ir esate. Svarbu to nepamiršti. Rašykit man ir aš būtinai Jums tai priminsiu.

Valė

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją