„Šiam sezonui kelnių mados labai skirtingos: vienas variantas - tiesaus kirpimo (siaurokos), su griežtais kantais, ilgis - iki kauliukų. Tokio modelio gali būti ir džinsai.

Šios kelnės puikiai tiktų laisvalaikiui, tarkime, derinamos su sportiniais bateliais ir paprasta palaidine. Šiuo atveju kelnės galėtų būti languotos.

Klasikinio audinio vienspalvės kelnės puikiai atrodytų prie itin apgludusio švarkelio ir aukštakulnių.

Atkreipkite dėmesį į savo figūrą: jei kojos nėra labai ilgos, kelnės turėtų dengti batų kulną - taip nenutolsite nuo mados ir vizualiai pailginsite kojas.

Antrasis variantas: šviesių spalvų kelnės, stipriai platėjančios nuo klubų, su griežtais kantais. Tokios kelnės puikiai atrodytų prie lygiapadžių batelių ir klasikinių marškinių (a la marinistinis įvaizdis).

Trečias variantas: labai aptemptos, pavyzdžiui, tamsios spalvos (a la jojiko) kelnės, nešiojamos prie ilgaaulių drobinių batų ir tunikos ar suknelės. Taip sukursite hipišką - vieną iš topinių sezono įvaizdžių“, - sako K. Rimdžius.

Koks gi garderobas be džinsų? Šį sezoną karaliauja tamsiai mėlyni, neblukinti arba labai aptempti, arba labai platūs džinsai.

„Mada darosi vis laisvesnė. Galėčiau jus sprausti į pavasarinių tendencijų rėmus lyg į korsetus, tačiau kaip visada - patariu rinktis tokius drabužius, kurie tiktų figūrai ir atitiktų jūsų gyvenimo būdą“, - pataria K. Rimdžius.

Gianfranco Ferre mados namų 2008 m. pavasario-vasaros kolekcija

Klausimus stilistui K. Rimdžiui siųskite mums el. paštu stilius@delfi.lt

Aktualiausius klausimus jam perduosime, o atsakymų ieškokite DELFI moterims skyrelyje "Stilius ir mada".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją