De la Renta tikėjimas dėvimumo bei praktiškumo principais aiškiai atsiskleidė ir šioje dieninių drabužių kolekcijoje – nepriekaištingi švarkai su Rusijos prieskoniu, susegami diržu, pervertu per kilpas, apsiūti kailiu bei dėvimi su kazokiškomis skrybėlėmis. Tuo tarpu jo sabalo kailiu siuvinėti kelius siekiantys kostiumai puikiai atitiko moteriškumo ir padorumo principus, kuriuos taip vertina jo klientai.

Kokteilių vakarėliams, vakarienėms ir svarbiems vakarams de la Renta siūlo tai, dėl ko jis visuomet buvo toks mėgiamas. Santūri, nedidelė juoda nėriniuota suknelė. Balta nėriniuoti raukiniuota palaidinė, juostelėmis išsiūta perlais ir kristalais, dėvima su siauru juodu nėriniuotu sijonu. Kostiumai su kelnėmis siuvami iš prabangių rytietiškų audinių. Milžiniškas vyno spalvos kunigaikštienės stiliaus satininis operos apsiaustas, dėvimas ant pilko rumbuoto nertinio bei brokato kelnių. Angeliškas korsažas, pasiūtas iš auksinių plunksnų.

Kolekcijos aksesuarais tapo gausybė brangių antikinių juvelyrinių dirbinių iš Fred Leighton. Tai buvo elegantiška ir ryški dar vieno Paryžiaus mados istorijos puslapio išvada. Sprendžiant iš žiūrovių veidų, de la Renta’os joms tikrai truks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją