„Šis vakaras kiekvienam turėtų tapti priminimu pasirūpinti ne tik savimi, bet ir artimu. Taip pat norime pasakyti ir tai, kad XXI a. krūties vėžys tikrai nėra mirties nuosprendis, reikia tik kuo anksčiau nustatyti diagnozę bei pritaikyti tinkamą gydymą“, - sakė Erika Umbrasaitė, VšĮ „Rožinio kaspino draugija“ iniciatorė, kartu su dizaineriu Aleksandru Pogrebnojumi vedusi labdaringą vakarą.

Jo metu aktorės Eglė Gabrėnaitė, Nelė Savičenko bei Jūratė Onaitytė skaitė prancūzų, rusų bei lietuvių klasikų eiles, tarp kurių muzikinius kūrinius – nuo klasikos iki eksperimentinio džiazo – atliko dainininkės Asmik Grigorian, Jurga Šeduikytė, Giedrė Kilčiauskienė („Pieno lazeriai“), Alina Orlova.

Specialiai šio vakaro dalyvėms juvelyrė Fanny Crenn (Prancūzija) sukūrė sages, kurias vienija rožinės spalvos akcentai, o Lietuvos dizaineriai sumodeliavo drabužius: N.Savičenko ir A.Grigorian vilkėjo dizainerės Agnės Kuzmickaitės sukneles, o E.Gabrėnaitė ir J.Šeduikytė - Dovilės Gudačiauskaitės drabužius.

J.Onaitytės ir A.Orlovos rūbus modeliavo Sandra Straukaitė, o balta G.Kilčiauskienės suknelė - Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simonavičiūtės vaizduotės vaisius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją