Dviejų dalių kolekcijoje, kurią sudaro 28 modeliai, vyrauja gamtos motyvai. Pirma dalis skirta kasdienai, antra – šventei.

Kolekcijos „Alfa" modeliuose - virtuali kelionė po visą pasaulį. Pagrindą sudaro rūbai iš lietuviško lino - elegantišku, lengvu kritimu labai primenančiu šilką. Siluetuose bei puošyboje neįmanoma nepastebėti puošnių arabiškų motyvų. Airiško stiliaus mezginiai bei ispaniški nėriniai suteikia naujų atspalvių šiai šviesiai, lengvos ir jaukios nuotaikos vienetinių rūbų kolekcijai. Dizainerė sujungė kruopštų rankų darbą (audimas, nėrimas, mezgimas, tapyba ant šilko) su naujausiomis technologijomis, kurių dėka tradicinės medžiagos įgavo naujų atspalvių ir niuansų.

Išskirtinės vienetinės suknelės, sukurtos iš rankomis ištapyto šilko, dizainerei itin artimos. Joms panaudotas šilkas - naujos Julijos bičiulės, žymios tekstilininkės iš Latvijos, Ivetos Vecenane, dovana. Susitikusios berengiant šios menininkės parodą Vilniuje, galerijoje „Aukso avis", moterys taip susidraugavo, kad draugiškas pokalbis užsitęsė iki ryto. O po kurio laiko Julija netikėtai gavo siuntinį, kurį atidariusi aiktelėjo - jame buvo nuostabiai ištapyto šilko rulonai... Tad nenuostabu, kad ir iš jo sukurtos suknelės skleidžia pačias geriausias emocijas. Visos vienetinės kolekcijos suknelės - labai individualios ir savitos: nuo žaismingos ryškiaspalvės suknelės iki karališkos prabangios raudonos suknios.

Gerai žinoma ir kaip aksesuarų bei papuošalų kūrėja, dizainerė ir šiais metais kolekciją praturtino originaliais vėriniais, auskarais, segėm bei apyrankėm. Papuošalai subtiliai užsimena apie mus supantį gamtos pasaulį, kuriame nėra simetrijos, tačiau karaliauja natūralus žavesys ir harmonija. Papuošalai paryškina asmenybės individualumą ir išskirtinumą, suteikdami spalvingo žaismingumo ir elegantiško puošnumo. Šių metų Julijos Žilėnienės kolekcijoje - pirmosios, svarbiausios moters stilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją