Žemaūgėms


Nedėvėkite drabužių su horizontaliais dryžiais, nesirinkite per daug spalvų iškart, per daug ar per didelių aksesuarų, didelių krepšių, nesivilkite drabužių sluoksniais.

Nesirinkite plačių kelnių, nepirkite per ilgų ir paskui netrumpinkite – tai tik pakeičia drabužio siluetą, jokiu būdu jo nepagerina. Nedėvėkite trumpų A silueto sijonų.

Dėvėkite vienspalvius drabužius, tiesias lygiai priglundančias kelnes. Gražiau atrodysite, jei marškiniai, kelnės ir batai bus tų pačių tonų. Rinkitės paprastas linijas, nedidelius aksesuarus.

Aukštaūgėms

Nedėvėkite drabužių su vertikaliomis linijomis, raštais ar dryžiais. Nesirinkite tos pačios spalvos drabužių nuo galvos iki pirštų galiukų, mažų rankinukų, auskarų ar apyrankių.

Verčiau rinkitės neaukštais kulnais batelius, nei visiškai lygiu padu. Sluoksniuokite drabužius. Nevenkite didesnių rankinių, tiesių kelnių pažemintu liemeniu.

Moterims didele krūtine

Nedėvėkite per mažų ar per didelių liemenėlių.

Nedėvėkite palaidinių su raukinukais, pastelinių atspalvių ar papuoštų gausiais nėriniais.

Nepiktnaudžiaukite pernelyg didelėmis iškirptėmis, taip pat per didelių, blizgančių, aptemptų.

Dėvėkite palaidines su subtilia V formos iškirpte, kuri šiek tiek atidengia tarpelį tarp krūtų, tamsias spalvas, matinius audinius.

Dėvėkite plačias kelnes arba plačius sijonus.

Moterims maža krūtine

Negalvokite, kad jums tiks bet kokia liemenėle su pakietinimu. Liemenėlė turi idealiai tikti, o pakietinimų – nesimatyti.

Po plonais audiniais nedėvėkite liemenėlės.

Puoškitės papuošalais, pavyzdžiui, vėriniu, kuris atitrauktų dėmesį nuo plokščios krūtinės.

Dėvėkite dailias palaidines ar suknias su petnešėlėmis, sujuosiamus ties liemeniu švarkelius, nertinius.

Moterims su stambiais klubais/šlaunimis

Nedėvėkite aptemptų kelnių ar džinsų, plokščiapadžių batų ar sijonų iki kelių.

Nedėvėkite kelnių su šoninėmis kišenėmis, švarkų ar apsiaustų su diržais, kurie išryškintų klubus.

Dėvėkite tamsius džinsus su aukštais bateliais bei nertiniais, susegtais tik viršutine saga, ilgus švarkus su pabrėžta pečių linija. Užsiūkite kelnių kišenes.

Moterims su stambiais sėdmenimis

Nesirinkite šviesių spalvų kelnėms ar sijonui, venkite siaurų kelnių, žvilgių audinių, odinių drabužių ar plonų kulniukų.

Nedėvėkite per didelių, apsmukusių, vyriškų kelnių, džinsų su gausiomis detalėmis ar kišenėmis, trumpų sijonų, per mažų drabužių.

Dėvėkite laisvesnes kelnes, ilgesnius, dengiančius sėdmenis švarkus. Rinkitės tamsesnes spalvas, pavyzdžiui, tamsius džinsus. Dėvėkite kelnes be užpakalinių kišenių.

Moterims su atsikišusiu pilvuku

Nedėvėkite sijonų ar suknių iš plonų audinių, kelnių pažemintu juosmeniu, elastinių palaidinių, didelių raštų ar mažučių gėlių raštų.

Nedėvėkite palaidinių, kurias reikia susikišti į kelnes ar sijoną.

Rinkitės džinsinius sijonus su užtrauktuku ar sagomis priekyje – jie patikimai prilaikys pilvuką. Rinkitės marškinius ar nertinius su sagomis ir palikite paskutines tris neužsegtas, dėvėkite ilgesnius švarkus, ilgesnius džinsus, kurie vizualiai pailgintų figūrą.

Moterims su apvaliomis kojomis/kulkšnimis

Nedėvėkite sijonų, užsibaigiančių ties blauzdomis, trumpų sijonų, batų iki blauzdų ar kulkšnių, šviesių ar blizgių triko kelnių.

Nesirinkite labai mažučių, trapių batelių ar kulkšnių grandinėlių. Rinkitės kulniukus, kurie būtų proporcingi jūsų ūgiui.

Rinkitės juodus batus iki kelių iš zomšos ar tamprios medžiagos. Sijonai vos žemiau kelių padės vizualiai pailginti kojas.

Nešiokite sandalus su platesnėmis juostelėmis aplink pėdą, tamsias triko kelnes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją