Skambant saksofono melodijai iš tamsos išnyra vaikino siluetas. Jis beveik nuogas. Atletišką kūną dengia siauros trumpikės. Už rankos jis atsiveda tamsiaplaukę merginą, paguldo ją ant stalo ir kūną lėtais judesiai įtrina kvepiančiu aliejumi. Jie aistringai glosto vienas kitą, pamiršę, jog yra stebimi nuščiuvusios minios. Staiga publika sutartinai aikteli. Vaikinas ką tik grakščiai nusimetė trumpikes, paėmė merginą ant rankų ir... dingo tamsoje.

Tai akimirka iš erotinio masažo programos, kurią prieš kelerius metus buvo galima stebėti viename sostinės klubų.

Apie erotinį masažą nedaug kalbama, tačiau jo lyg saldaus deserto norisi paragauti.

Atlieka poromis

„Papasakosiu draugams, kad buvau Tailande“, - prisiminė kliento įspūdį taikomosios estetikos specialistė Edita Vigelytė. Jai tai – gražiausias ir labiausiai įstrigęs komplimentas po „keturių rankų“ masažo seanso.

Šis masažas tapo viena geidžiamiausių dovanų mylimiems žmonėms artėjančių švenčių proga.

„Rytoj devintą valandą ryto darysim „keturių rankų“ masažą“, - įbėgusi į studiją vyrui pranešė Edita. Masažą, kuriam būtinos ne dvi, bet keturios rankos, moteris atlieka kartu su vyru Arkadijumi.

„Norint kartu masažuoti, kartu ir gyventi būtina, kitaip neįsivaizduoju“, - paklaustas, kaip sekasi abiem sykiu dirbti, sakė Arkadijus.

„Keturių rankų“ masažui būtina harmonija, visiškas pasitikėjimas ir atlaidumas vienas kitam“, - tikino gydomojo masažo specialistė Rūta Stratkauskienė. Ji su vyru Sauliumi salone laikinai pamiršta asmeninius nesutarimus ir kartu dirba vienam tikslui – suteikti maksimalų fizinį ir dvasinį pasitenkinimą.

Erotinis – tik profesionalams

Edita prisipažino neatsiginanti skambučių su klausimu, ar ji atliktų erotinį masažą.

„Dažniausiai, kai prašoma erotinio masažo, turima omenyje sekso paslaugas. Juk ne tam dirbame ir investuojame savo profesionalumą, kad teiktume tokias paslaugas“, - sakė masažo specialistė.

„Skaudi tema“, - paklausta apie erotinį masažą, atsiduso Rūta. Ji teigė tuo neužsiimanti, nes esanti tikra, kad liktų nesuprasta.

„Žinau specialistų užsienyje, kurie atlieka erotinį masažą profesionaliai, tai yra nebaigia seanso lytiniu aktu. Erotinis masažas turėtų būti terapijos būdas poroms, kurios turi seksualinių problemų. Taip galima „gydyti“ lytinį šaltumą, padėti atrasti kūno erogenines zonas“, - vardijo masažuotoja.

Jos nuomone, erotinis masažas turėtų būti atliekamas ne salone, bet intymioje aplinkoje, esant tik dviese.

Rūta įsitikinusi, kad šį masažą gali atlikti tik aukštos kvalifikacijos profesionalas, gebantis suvaldyti savo paties instinktus.

Siūlo seksą

Gauti erotinio masažo paslaugų Klaipėdoje nėra sunku. Tik reikia nusiteikti neištikimybei, mat erotinis masažas, kurį suteiks laikraštyje besireklamuojantys „specialistai“ (greičiau, „specialistės“), būtinai pasibaigs lovoje.

Paskambinus skelbime nurodytu telefonu, atsiliepė jauna moteris, pasiūliusi nebrangiai suteikti kūniškų malonumų. Verta pastebėti, kad pašnekovė buvo nusiteikusi bendrauti tik su vyrais, moters klausimai ją tiesiog trikdė.

Valanda neva erotinio masažo kainuoja apie 100 litų. Galima rinktis net iš trijų merginų pagal skonį. Panorėjus daugiau „masažuotojų“, teks ir daugiau mokėti.

Tiesa, apsisaugojimo priemonėmis reikėtų pasirūpinti pačiam.

Nežemiški pojūčiai

Atėję į masažo saloną, klaipėdiečiai erotinio masažo paslaugų negaus. Uostamiesčio specialistai vienbalsiai tvirtino tuo neužsiimantys.

Tačiau ne menkesnį malonumą gali suteikti ir minėtas „keturių rankų“ ar viso kūno atpalaiduojantis masažas.

„Po seanso klientai gulėdami svarsto, į ką jausmas panašus. Kai kurie net apsiverkia masažuojami. Žmonės jaučiasi lyg motinos supami kūdikiai, o kitiems – tai rojus žemėje“, - pasakojo masažuotoja Rūta. Klientų pasitenkinimas jai suteikia jėgų ir noro dirbti.

Moterys reiklesnės

Sporto klubo „Forma“ masažuotoja Daiva Repšienė pastebėjo, kad masažas Klaipėdoje tampa vis labiau populiarus.

„Šį atsipalaidavimo būdą renkasi ir vyrai, ir moterys. Tiesa, moterys ateina dažniau ir jos reiklesnės. Vyrus masažuoti lengviau. Jiems svarbiausia nusikratyti fizinio nuovargio ir atpalaiduoti raumenis“, - sakė specialistė.

Anot jos, populiariausias – viso kūno masažas, trunkantis vieną valandą.

„Jeigu esi sveikas, nėra vietos, kurios negalima liesti. Tačiau pilvo nevalia masažuoti, kai turima skrandžio, žarnyno problemų, taip pat nėščioms moterims. Todėl pirmą kartą atėjusio žmogaus teiraujuosi apie jo sveikatą“, - pasakojo masažuotoja.

Intymiausių neliečia

Vis dėlto intymiausių kūno vietų neliečia net ir viso kūno masažą atliekantys specialistai.

„Tai jau vadinama erotiniu masažu, kuriuo siekiama sujaudinti seksualiai. Tokio masažo aš nedarau. Neretai pasitaiko, kad tenka paliesti erogenines zonas. Sulauki įvairių reakcijų. Pavyzdžiui, vyrai negali to paslėpti. Kai kuriems net pasidaro nepatogu“, - šypsojosi D.Repšienė.

Skiria ir vyrams, ir moterims

Nors uostamiestyje vargu ar rastum erotinio masažo specialistą, medikai ir psichologai teigia, jog šis malonumas padeda ne tik sutvirtinti poros santykius, bet ir nusikratyti kamuojančių seksualinių problemų.

Gydytojas dermatovenerologas–seksologas Pragiedrulis Velička patarė poroms išbandyti erotinį masažą ir taip paįvairinti savo intymųjį gyvenimą.

„Aišku, jei partnerio prisilietimas jau darosi atgrasus, nieko nepakeisi. Erotinis gydomasis masažas skiriamas moterims, kurios nepatiria orgazmo. Seansų metu gydytojas nustato pacientės erogenines zonas. Vyrams atliekamas prostatos masažas, kuris ypač padeda po uždegimo. Kai kurie vyrai patys ateina paprašyti šios procedūros, kurią atlieka urologas“, - aiškino P.Velička.

Jis akcentavo etikos svarbą atliekant erotinį masažą. Nepereiti prie intymių santykių su pacientu – sunki užduotis net specialistui.