Jei atrodo, kad Amal dar labiau sulieknėti nebegali, ji ima ir viešumoje pasirodo dar plonesnė! Šį kartą visų paparacų akys krypo į jos kojas. Jos lyg paauglės mergaitės! Žavioji advokatė jau ne kartą turėjo teisintis dėl to, kad yra įtarinėjama, jog serga anoreksija. Ji teigia, kad tiesiog yra labai liekno kūno sudėjimo, o stresas ir įtemptas gyvenimo būdas jai visai nepadeda priaugti papildomų kilogramų.

Aktoriaus George'o Clooney žmona Amal visuose renginiuose ir apdovanojimuose atrodo tiesiog nepakartojamai. Tačiau ir šį kartą, pasirodžius nuotraukoms, kur ji dėvi itin trumpą auksinę suknelę, vėl pasklido kalbos apie tai, kad jauna moteris arba serga, arba laikosi griežtų dietų. Gali būti, kad kuriam laikui gerbėjai nustos spėlioti: laukiasi George'o Clooney žmona pirmagimio ar ne?

Įspūdingiausios ir garsiausiai nuskambėjusios poros vestuvės, kurios įvyko Venecijos rūmuose įsikūrusiame viešbutyje „Aman Canal Grande“ 2014 metais, ilgai išliks mūsų atmintyje. Čia linksminosi didelis būrys George'o Clooney ir Amal artimiausių draugų, bičiulių ir kolegų. Tąkart labai daug pagirių ir liaupsių visi skyrė nuotakos grožiui, stiliui ir tiesiog idealiai figūrai. Tiesa ta, kad moteris prieš metus nebuvo tokia išdžiuvusi ir kaulėta.

Nuotr. Vida Press
Nuotr. Vida Press
Nuotr. Vida Press