Finansai rūpės visiems Zodiako ženklams, dauguma jų ruošiasi stambiam pirkiniui. Romantiškiems pasimatymams tiks savaitgalis, gausite daug teigiamų emocijų. Su pavasariu į jūsų gyvenimą įsliūkins daug džiaugsmo ir optimizmo!

AVINAS

Darbas. Tampate darboholike, tačiau aplinkybės verčia. Nemokate pasakyti „ne", todėl gali tekti padirbėti ir savaitgalį.

Pinigai. Savaitės pabaigoje jausitės esanti be jėgų, todėl suvoksite, jog reikia gyvenime kažką keisti. Neįmanoma uždirbti visų pasaulio pinigų.

Meilė. Mylimasis pateiks pagrįstus reikalavimus, daugelyje šeimų gali kilti skandalų. Jūsų vidinis nerimas ir įtampa tik gausins problemų šeimoje, todėl užsiimkite veikla, kuri jus ramina. Pamėginkite tapti supratingesnė - ne kam kitam, o jums teks glaistyti santykius. Nupirkite bilietus į teatrą - jums ir partneriui tai bus naudinga.

Vienišėms. Dėl savo emocinio nestabilumo sunkiai sutarsite su naujais žmonėmis. Atidėkite pažintis geresniems laikams.

JAUTIS

Darbas. Gyvenate ramiai, nes suvokiate, kad pasiekėte itin daug, todėl galite pasidžiaugti vaisiais.

Pinigai. Materialinė padėtis gera, esate nusiteikusi save kažkuo palepinti. Vyras jūsų šeimoje - valdovas, jūs mielai jam paklūstate, nesate linkusi konfliktuoti.

Meilė. Jūsų vaikai dėl kažko susikrimtę - raskite laiko su jais pabendrauti, atvirai pasikalbėti. O dėl mylimojo kils įtarimų - kankins mintys, kurios neigiamai paveiks bendravimą su partneriu. Pasistenkite priimti teisingą sprendimą, kuris patenkintų jus abu.

Vienišėms. Pažintys nebus tokios sklandžios ir įsimintinos. Priežastis - jūsų nepasitikėjimas savimi. Stenkitės nugalėti savo baimes.

DVYNIAI

Darbas. Linkusi nusileisti iki begalybės, todėl tuo gali naudotis visokie begėdžiai. Būkite budresnė ir griežtesnė.

Pinigai. Nepakenks praktiškumas ir ekonomija, nes galite netekti itin didelės pinigų sumos. Todėl paguodą rasite tik šeimoje - čia jūsų nuomonė yra svarbi. Savaitgalį pamirškite rūpesčius ir išvykite į užmiestį pailsėti. Skirkite pinigų sporto abonementui, liekninančioms priemonėms - šią savaitę ypač gerai kris svoris.

Meilė. Jausitės energingos, trokšite nuotykių. Išvykite atostogų su mylimuoju - tai atšviežins jūsų ryšį. Šalį bei lankytinas vietas rinkitės tokias, kad būtų įdomios jums abiem.

Vienišėms. Savaitės pabaigoje laukia romantiškas nuotykis. Slaptas gerbėjas gali surengti jums didelį siurprizą.

VĖŽYS

Darbas. Jame praleiskite kuo daugiau laiko - esate čia kaip niekada reikalinga. Be to, tai padės išvengti konfliktų su kaimynais, kurie jums nori pareikšti tam tikrų pretenzijų.

Pinigai. Finansiniai reikalai sprendžiami sėkmingai, pinigai patys eina į rankas, o jūs juos mielai leidžiate.

Meilė. Esate pilna iliuzijų, jus gali lengvai apgauti. Todėl susitelkite ties bendra veikla su partneriu. Geriau užbaikite su juo pradėtus darbus namuose, nesiimkite naujų. Tvarka įneš į santykius šviežumo, naujumo ir harmonijos. Vienišėms. Laukia malonios pažintys, kurios privers į gyvenimą pažvelgti naujai.

LIŪTAS

Darbas. Laukia neįtikėtini darbo krūviai, tačiau esate geros fizinės formos ir lengvai juos įveiksite. Susitelksite ties projektu, kurį seniai pradėjote. Šeimoje vyrauja harmonija, ir iš esmės tai yra jūsų nuopelnas.

Pinigai. Liūtams svarbus patvirtinimas, įsitikinimas, jog daro gerai, taigi taip ir elgiatės. Todėl pasidovanokite smulkmeną, kad labiau pasitikėtumėte savimi. Motyvacija - itin svarbu.

Meilė. Savaitės pradžioje sudėtingi santykiai su broliais ir seserimis, todėl derėtų vengti bendravimo su jais. Jei įsimylėsite, tai sulauksite tik naujų rūpesčių. Aplankys naujienos, kurios gali paveikti jūsų santykius su partneriu. Tikėtina, kad jis ketina pasakyti jums kažką rimto arba jūsų giminaičiai pateiks jums siurprizų. Turite būti morališkai nusiteikusi permainoms, ypač gyvenimo pokyčiams su mylimuoju.

Vienišėms. Labai realu, jog susipažinsite su žmogumi, kuris praskaidrins jūsų kasdienybę.

MERGELĖ

Darbas. Norite visur suspėti, nes likimas suteikia jums galimybę stipriai pasistūmėti pirmyn. Ir labai greitai! Geriausios savaitės dienos - ketvirtadienis ir penktadienis. Asmeninis gyvenimas rieda nuspėjama kryptimi, tačiau jaučiasi, kad jūs neskiriate tam laiko. Jei būsite pakviesta į svečius, būtinai sutikite - tai paįvairins jūsų kasdienybę.

Pinigai. Pasistenkite įsigyti kokį nors daiktą, kuris padės atsinaujinti. Nesinervinkite dėl tolimų giminaičių - jie to neverti. Neskolinkite jiems pinigų.

Meilė. Nepraraskite galvos, jei santykiai su partneriu sukels krizę. Pasistenkite partnerio keistenybes priimti be priekaištų ir komentarų. Jus gali pradėti erzinti dalykai, kuriems anksčiau buvote abejinga. Nesureikšminkite, nes tai laikinas reiškinys.

Vienišėms. Nepalankus metas pažintims. Geriau laiką leiskite su pažįstamais jums įprastoje aplinkoje.

SVARSTYKLĖS

Darbas. Šią savaitę teks priimti svarbų sprendimą, dėl kurio ilgai sukote galvą. Siekiate tapti savarankiškesnė, išsivaduoti nuo sutuoktinio priklausomybės. Kažin ar jam tai patiks, tačiau kodėl nepamėginti?

Pinigai. Jus jaudina ne jie, o darbas, kurį norite keisti. Veikite nedelsdama - pavasaris jus tam įkvėps. Tačiau teks pasirūpinti sveikata, ypač galvos skausmais.

Meilė. Būsite atsipalaidavusi visą savaitę. Jums atrodo, kad viskas veikia puikiai ir be jūsų įsikišimo. Išnaudokite tą lengvumą, spręsdamos susikaupusias partnerystės problemas. Jums pavyks pašalinti bet kokius nesutarimus.

Vienišėms. Jūsų vidinis pasitikėjimas savimi padės užmegzti naujų pažinčių. Esate rami ir atsipalaidavusi, o tai ypač traukia žmones.

SKORPIONAS

Darbas. Esate įpratusi, kad situacija keistųsi kaip orai, o jums tokie nenumatyti vyksmai, beje, itin patinka. Tačiau šiuo metu permainų gali būti per daug - kai kurių reikėtų atsisakyti.

Pinigai. Nebandykite keisti darbo, kad ir koks atrodytų viliojantis naujas pasiūlymas - ateityje galite nusivilti.

Meilė. Jei gausite netikėtą žinutę nuo asmens, apie kurį seniai galvojate, geriau į ją neatsakykite, nes taip išduosite save ir netgi galite prarasti šeimą. Elkitės išmintingai ir atsakingai. Nepamirškite partnerio, kuris nusipelno jūsų dėmesio: surenkite romantišką vakarienę, nueikite į teatrą arba drauge pasportuokite. Jums būtina tiek fizinė, tiek emocinė iškrova.

Vienišėms. Jei trokštate naujų įspūdžių, susiorganizuokite pasimatymų. Jūs tai sugebate.

ŠAULYS

Darbas. Šią savaitę mažiau dirbkite, o daugiau ilsėkitės. Jaučiate lėtumą, nuovargį, viskas jums krenta iš rankų. Nieko rimto nesiimkite, ypač naujų darbų. Laiką leiskite su šeima, vaikais, be to, ir vyras jau pamiršo, kaip atrodote. Skirkite laiko ir jam - tai padės sutvirtinti santykius.

Pinigai. Ypač nerimaujate dėl finansų. Reikėtų pagalvoti, kokiu būdu galite pataisyti reikalus. Savaitgalį jausitės ramiau.

Meilė. Asmeniniame gyvenime tvyrojanti harmonija suteiks jums energijos ir pasitikėjimo savimi. Partneris jus palaikys ir padės visuose pradėjimuose. Būtinai savaitės pabaigoje paskirkite jam pasimatymą-siurprizą.

Vienišėms. Naujos pažintys padidins savivertę ir pakels nuotaiką. Jūsų charizma nepaliks nė vieno abejingo!

OŽIARAGIS

Darbas. Užteks abejoti ir svarstyti - imkitės veiksmų. Jūsų reikalai ims kilti į viršų, todėl gaila būtų nepasinaudoti tokia galimybe. Gali atsirasti konkurentų, tačiau jūs šiuo metu stipresnė nei jie.

Pinigai. Jūsų nuotaiką pakels netikėtas pripažinimas, kurio galite sulaukti trečiadienį. Gal tai bus elektroninis laiškas, tačiau jums itin svarbus. Tikėtina, kad pinigai ateis. Dėl šių priežasčių asmeniniame gyvenime greitai sulauksite malonių permainų.

Meilė. Santykiuose su partneriu - ramybė. Pagaliau suvirškinsite visas problemas. Su mylimuoju bendrausite lengvai, rimtų konfliktų nekils. Iš to meilės ryšio kylantis pasitikėjimas savimi leis į daugelį dalykų pažvelgti kitaip, naujai. Vienišėms. Esate pasiruošusi naujiems santykiams, todėl užsukite pažinčių karuselę.

VANDENIS

Darbas. Keista, tačiau būsite maloni ir geranoriška. Net pati stebitės, kaip santykiai su aplinkiniais jus įtraukia ir džiugina. Jums tolimos mintys, kad kažką reikia persekioti, pavyduliauti, nors dar neseniai tuo gyvenote.

Pinigai. Darbą, deja, šiek tiek apleidote, todėl galimi nemalonumai. Pinigus išlaikysite - vadovybė jums atleis vien tik dėl jūsų nepakartojamo žavesio.

Meilė. Gali kilti problemų santykiuose su mylimuoju, o jums jas spręsti nebus taip lengva. Pasistenkite susikoncentruoti į jūsų bendrą tikslą, tuomet bus lengviau rasti motyvą tuos sunkumus įveikti bei pagerinti santykius su partneriu. Vienišėms. Susipažindama su naujais žmonėmis, galite susidurti su kai kuriais sunkumais, tačiau nevertėtų į juos kreipti dėmesio.

ŽUVYS

Darbas. Kuriate tolimus planus, tačiau jie sugrius dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Dėl to nekaltinkite savęs, geriau persirikiuokite ir judėkite kita kryptimi.

Pinigai. Kai kurios Žuvys norės pakeisti veiklos kryptį ar darbą. Tai gali išeiti į naudą, ypač, jei dėl to papilnės piniginė.

Meilė. Jūsų partneris itin žavus, tačiau visiškai be iniciatyvos, ir tuo jus nervina. O jums labiau rūpės asmeniniai reikalai. Todėl derinkite darbą ir asmeninį gyvenimą taip, kad mylimasis nesuabejotų jūsų jausmais. Bendravimui su draugais tiks šeštadienis - galite sužinoti tai, kas jus itin sujaudins. Vienišėms. Per darbus visiškai neliks laiko pažintims. Gal ir gerai, nes visai neprastai jaučiatės ir be gerbėjų pulko.